hade jag en blogg?

ja de hade jag visst...
nej men jag har faktiskt varken haft tid/ork eller lust till att blogga dessa 2 veckor som gått. Jag har hunnit med mycket, har praoat på Café Organic i täby centrum, kul men sååååå stressigt. Inget jag vill jobba med i framtiden, men bra att ha som sommarjobb osv.
har även varit mycket med kompisar, eftersom att jag varit borta i 1 månad, eller iaf första veckan jag var tillbaka från Iran :)
sen har man sina deppmoments när man är i min ålder... de vet nog alla, sjuuuuuuukt jobbigt, för ens problem blir så överdrivet stora bara i onödan. Man kan vakna upp en dag och älska livet, sen kan man gå och lägga sig på kvällen samma dag och typ vilja att att tåg ska köra över en eller något liknande. Problem från alla håll och kanter, inte bara för mig, utan för dom flesta tror jag.
Imorgon är de valborg!!! vad ska ni göra? själv kanske jag är med lite kompisar och drar ner till Vallentunasjön , dom brukar ha brasa där varje år. Vi får se, ask me?
på onsdag börjar skolan igen, både kul och allmänt sämst, efter 1½ månads vila är jag ännu inte redo för pluggandet, sååååå tråkigt. menmen, bara typ 1 månad kvar sen börjar sommaren 2012 som kommer bli så jääävla grym!!!
Just nu, sitter jag i köket (ja, klockan är 01.45 och jag sitter random i köket) med en påse chips och ett glas mjölk, ska sova snart, har ändå inget bättre för mig :p
Vet inte när ni hör av mig igen! troligen när jag har lust, eller om någon annan vill att jag bloggar ;)

who's back? she's back!