nattstad.se?

Amigooos!
Jag har bestämt mig för att börja blogga på nattstad nu! Denhär bloggen kommer finnas kvar utifall jag ändrar mig, men just nu är jag lite trött på blogg.se så jag känner att jag vill prova på något nytt! Min nya bloggadress hittar ni HÄR! ( klicka på "här" om ni inte fattade det, lol) 

questions

- tio frågor om dig själv -
vad heter du i andranamn? - Kristina
har du några piercingar? vart? – i öronen
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Med någon
väljer du filmkväll framför utekväll? – Beror på vilket humör jag är på
vad tycker du om med dig själv? – jag är asduktig på att trycka ner mig själv såå
din sämsta egenskap? – Lite för envis
är du dag eller nattmänniska? – nattmänniska
vad har du på dig just nu? – Linne och VSmjukisar (underkläder också dårå)
är du nöjd med ditt utseende? – Nej 
vad vill du ändra med ditt utseende? – Min nästa, mina höfter, min mage och min rumpa

- tio frågor om kärlek -
är du i ett förhållande just nu? – Nej
har du varit kär på riktigt någon gång? – Ja
är du oskuld? – Ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Jag vet inte
hur många har du varit riktigt kär i? – En
vad för sorts killar faller du för? – Heelt olika
har du kysst en kompis någon gång? – Ja
hur många har du haft sex med? – 
hur många har du varit tillsammans med? – Seriösa förhållanden isf ett halvt, om man ens kan kalla de ett förhållande

- tio frågor om dina vänner -
vem vet allt om dig? - Amanda
vem skulle du vilja träffa just nu? – han
vem saknar du mest just nu? – se ovaaan
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? – Vet faktiskt inte, lol
vem krama du senast? – Amanda
vem står dig närmast? - Min storasyster och Amanda
vem vill du träffa oftare? – Många
vem är mest partyprisse? – Amine tror jag, haha
vem ringer du när du är ledsen? – Brukar inte ringa någon speciell, men dom gångerna jag gjort de har det varit min syster eller min kusin
vem är snyggast? – alla är snygga juuuu
senaste på ”samtal”? - Mamiii 
senaste namnet i smsinkorgen? - Idioteeen (amanda)
vem ringde dig senast? - Pappa
vem smsar du oftast med? - olika
vad stod det i senaste smset du skickade? – "haha idiooooooot :')"
vad har du för bakgrundsbild? – Jesse Metcalfe
vad står det på anteckningar? – lol har asmånga
vem ringde du senast? - Mamma
vad har du för mobil? – IPhone 4s
spelar du wordfeud? – Not anymore

- farligheter -
snusar du? - Nej
brukar du röka? – Nej
har du tagit droger? – Nej
känner du folk som tar droger? – Ja
har du blivit jagad av polisen? – Nej 
har du druckit så mycket att du spytt? – Nej
dricker du alkohol varje helg? – Nej 
skulle du kunna testa droger? – Nej
skulle du dumpa din pojkvän, om han sa att han går på droger? – Nej, skulle försöka hjälpa honom
har du varit i slagsmål någon gång? – Har för mig att jag va värsta gangsterungen när jag var liten så det antar jag :''')

- random -
sover du med dörren öppen eller stängd? Stängd
har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? – Nej
tror du två ex kan vara vänner? – Ja, om båda är villiga att jobba på det
skulle du vilja vara berömd? – Beror på för vad
har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? – ja
skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? - Amanda? haha ofc alla dagar i veckan!
brukar du tänka innan du talar? – alldeles för ofta
känner du någon som är oskuld? – Ja
skulle du vilja tatuera dig? vart? – jaa, på höften!

fredag bror

Kärlek till fredagar.
Känslan att jag får sova hur länge jag vill imorgon och vakna upp utvilad. Loooove!
Kvällen tillbringades i alla fall med Amanda, standard, och vääldigt trevligt. Mötte henne i centrum och sen gick vi och köpte redbull och Ben&Jerry´s. Vi tog bussen hem och så har vi bara suttit här hemma och snackat om allt möjligt, hon är verkligen en sådan kompis till mig som jag kan vara mig själv till 100% med, vilket är väldigt skönt!
Ska ta och kolla på lite Desperate Housewives nu och sen typ sova, är sjukt trött!

helt ok

hej bröööder
Första skoldagen idag då. Den var faktiskt helt okej! Och väl hemma slutade den toppen också!
Idag är det den enda dagen på denna vecka som jag bara ska ta det lugnt hemma, kolla på desperate housewives osv. Har ett kemiprov nästa vecka som jag måste plugga till :( 

Btw, har ni hört om "cut4bieber"? heeeelt sjukt. Jag må vara en belieber, men skulle aldrig ens tänka tanken till att skära mig och lägga upp en bild på twitter/instagram för att få Justin att sluta röka marijuana?! Han bestämmer väl ändå det själv? My opinion iaf.
 
Tumblr_mg9v7u93ok1rn6txio1_500_large
 
Lol nu får de flesta en chock över att jag lägger upp en sån bild även fast jag är en belieber, men seriously, ni som skär er pga honom är fööööör mycket.

Kill me

Asså jag får panik, seriously. Imorgon börjar skolan igen. Sista terminen i grundskolan, det gäller att satsa stenhårt, man måste söka till ett gymnasium osv osv. Inte nog med att jag får ont i magen bara vid tanken av skolan pga vissa anledningar så tror jag inte riktigt att jag inser hur jäkla mycket jag kommer få kämpa denna termin. But i'm gonna make it work. Borde sova nu, så att jag är liiiite mindre död imorgon.


weheartit

8eb9fb2a552111e2b55422000a9f1377_7_large
 
Tumblr_mcdihhwcle1r9ic7fo1_400_large
 
Tumblr_mg25avjrqv1qbzahqo1_500_large
 
 

godnatt people

Nu hade jag tänkt att sova, och hoppas på att morgondagen blir tusen gånger bättre än dagen idag. 
 
 
 
301850_145608082193546_2087062_n_large

#9 - Någon jag längtar efter

Jag saknar så sjukt många, dels kompisar som jag inte träffat under lovet men också släkten i Iran. Ska jag "peka ut" en så får det nog bli min jämngamla kusin i Iran. Trots avståndet mellan oss så håller vi kontakten, vi pratar i telefon flera gånger i veckan (vilket tydligen syns på telefonräkningen, oops.) Tekniskt sätt lever vi i två olika världar. Jämnför man hennes liv där och mitt liv här så kan man nästan tro det i alla fall, kan ju dock bero på att vi lever i två helt olika kulturer. Vi har i alla fall såå mycket att prata hela tiden, och hon var den jag spenderade mest tid med när jag var i Iran senast. Synd är det att vi måste vänta så länge på att få träffas igen, men troligen får vi ses i sommar :) 
Hon är nog en av de snällaste människorna jag känner, hon ser alltid till så att man har det bra och man skrattar sönder varje gång man är med henne, så I miss her alot!! 
 
 
Här är den senaste bilden på mig och henne tillsammans, mars 2012, alltså 10 månader sen, de är sjukt va tiden går snabbt!

prat

 
 
Jag får verkligen ta och skärpa mig när det gäller videobloggar. Ser ju ut som en död fisk varje gång, ska bättre mig! promise.
 
Så går det när man inte har något roligt att prata om. lol. 
 

#8 - Min familj

Min familj då. 
 
Min mamma heter Fakhrey, är 52 år och är född i Iran men kom till Sverige på 80-talet. Hon har blivit en riktig mix av Sverige och Iran vilket är skönt eftersom att jag anser att iranier och svenskar är helt olika i sättet att vara. Hon och jag kan ha hur kul som helst med varandra, men vi kan också bråka som satan, haha någon som känner igen sig? ;) Hon är världens bästa i alla fall och den människa i mitt liv som fått mig att inse att man klarar allt bara man tror på sig själv och är stark. Hon är ett levande bevis på det. Hon jobbar inte och det är pga hennes wiplash skada. Men innan olyckan jobbade hon som sjuksköterska. 
 
 
Min pappa heter Johan, är 43 år och är född i Dalarna, som ligger i Sverige vilket jag verkligen hoppas att ni har koll på. Han och jag är nog dom som tjafsar mest i familjen. Mamma brukar säga att vi är som katt och råtta. Han har haft flera olika jobb, var av hans första på sjukhus där han träffade min mamma som också jobbade där då. Nu jobbar han med typ skötsel av saker som trädgårdar, plogning på vintern och typ fixar sånna saker.
 
Min storasyster heter Nora, är 30 år och mamma till en flicka på 4 år, därav min systerdotter för er lite mer trögfattade. Båda mina syskon flyttade hem när jag var runt 4-5 år. Vi har inte samma pappa utan bara samma mamma. Hon och jag umgås väldigt mycket, det har vi gjort så länge jag kan minnas. Vi bråkar typ aldrig, vilket är bra. Hon är världens bästa och jag kan prata om allt med henne, hon är sjukt bra på att förstå och ge tips och råd osv. 
 
Min storebror heter Navid, är 28 år och han är väldigt duktig på att påminna mig om att jag är minst i familjen genom att putta på mig, nypa mig i kinderna och bara vara allmänt annoying. Men inte på ett sätt så att vi börjar bråka, för han är världens bästa och skulle alla killar ha hans personlighet skulle världen fan vara underbar. Även han och jag har bara samma mamma, inte samma pappa. ( alltså, mina syskon är helsyskon med varandra och jag är deras halvsyster) Men dedär med halvsyskon tänker jag aldrig på, jag ser dom som mina helsyskon no matter what. Min storebror och jag börjar umgås mer och mer nu, vilket är väldigt kul. 
 
 
 
 

#7 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Har många dålig vanor men en är absolut att jag är väldigt duktig på att prata utan att tänka först när jag är arg/ledsen/sårad. Därav många komplicerade saker som hänt. Jag är också en höjdare på att dramatisera situationer som kanske inte alls är lika allvarliga. 

#6 - Min dag

Min dag idag var feettt chill, vilket faktiskt behövdes av någon anledning. Som jag sa i inlägget innan så vaknade vi ganska sent och sen drog vi hem till min moster. Där satt vi mest och snackade, åt mat och såntdär. Twinsen (jag vet att jag säger det hela tiden, men jag är för ovan vid att säga Ayla och Melissa, lol) åkte hem vid 20.00 så pappa körde dom till Arlanda där dom skulle ta tåget tillbaka till Borlänge. Jag och min mamma stannade kvar. Vi kom hem för typ 1 timme sen, nu ska jag typ sitta här ocg vänta på att någon människa vill skypa med mig (haha fett ensamt) och sen sova när jag blir trött! 
haha fett ointressant dag egentligen men ah, då va nummer 6 gjord iaf! 
 

nytt år och grejer

Så var det 2013. 
Helt sjukt egentligen, men ändå rätt skönt på något vis. 2012 var nog det sämsta året någonsin för min del. Fast också det bästa, till en början i alla fall. Mindfuck.
 
Nyårsafton då. Spenderades med mina twins till en början, som kom med tåget ifrån Borlänge på förmiddagen. Vi hängde bara här hemma och tog det lugnt tills typ 23.30 då vi drog ut. Kollade på fyrverkerier och "firade" att 2012 var slut. Sen träffade vi Amanda och umgicks alla 4, grymt kul faktiskt! Vi avslutade kvällen/natten/morgonen med en sleepover hemma hos mig, då jag och Amanda delade på min 90cm breda säng, ja men det gick det med :')
 
Dagen idag spenderades hos min moster och kusiner (ännu fler kusiner, lol) Nu har mina twins åkt hem och jag är typ hypad till max, det suger att ställa om dygnet. 
Imorgon iaf så ska jag äta middag inne i stan med finaste Nicole. Så vi hörs imorgon troligen innan jag drar!