nu jäklar

hejjjjjjjjjjjjjj
long time no see.
nu ska jag verkligen försöka ta tag i bloggen ! Veckan som varit har varit så gryyymt jobbig, sjukt mycket prov och inlämningar, jag blev sjuk i torsdags och gick inte till skolan, sen gick jag till skolan i fredags, gjorde 2 prov osv, sen till täby med Amanda, shoppade lite.
Idag så vaknade jag med vääärldens förkylning, låter som en uppstoppad anka :o
men iaf, snart åker jag och mamma till kista med min moster och min kusin :) kanske handlar lite saker, vem vet ;)
jag ska försöka blogga från mobilen, men om de inte funkar så hörs vi ikväll eller imorgon ;)
Min söta vän Becca länkade min blogg i ett inlägg på hennes blogg. Jag blev sjukt glad, och därför tänkte jag länka hennes blogg här, för tro mig, det är verkligen värd att läsa :) <3
Hennes blogg hittar ni HÄR


300 inlägg

jappjapppp, detta är mitt 300de inlägg :) många fler ska det bli!



my thoughts is killing me

Hej på er små hundar! nej men jag har verkligen helt försvunnit från bloggvärlden och ut i det riktiga livet på sistonde... Både positivt och negativt, för det har ju varit mycket sämre uppdatering, men idag tog jag mig faktiskt god tid till att göra klart heeeeeeeeeeela So-provet som ska vara inne på Fronter, på söndag, duktig flicka. Sen gjorde jag även min hemkunskapsläxa. NU däremot vill jag inte se en enda jäkla läxa förens imorgon, då jag blir så illa tvungen.
Idag var skolan rätt chill faktiskt. Vaknade och hade skit ont i magen ( precis som den senaste veckan ) sa till mamma att jag tänkte stanna hemma idag, men på något konstigt sätt fick jag en kick och gick till skolan i alla fall :O dock så var jag inte med på idrotten pga mitt knä som aldrig vill bli bra :/ Iaf så var det en ganska flummig dag, antagligen för att jag såg ut som ett kioskmongo med svarta ringar under ögonen. Ni vet när man har påsar under ögonen fast man inte ens är trött? troligen så känner ni inte igen er, men jaja.
fyfan vad jag babblar en massa skit i dethär inlägget. jaja, men iaf, imorgon har jag sovmorgon till 09.10, vilket gillas STARKT! Sen blir det hem och plugga matte och spanska.
Tumblr_lw8ctcqswq1r33guwo1_500_large

been thinking

Nu tänker jag dela med mig av några av mina väääldigt många tankar.
Har ni tänkt på hur jävla mycket folk lägger sig i ens liv? nu låter det igen som att jag klagar på alla människor, och ser mig själv som felfri, men nejnej, kan verkligen påstå att jag gör exakt samma fel. Men varför inte försöka ändra på sig liksom?
Till exempel; någon gillar en viss musikstil/klädstil, det ska alltid finnas människor som kommenterar det man tycker om. Varför inte bara acceptera att alla gillar olika saker?
Sen är det en till sak jag stör mig på. Vaaaad som än händer i ens liv, kommer ut till allmänheten på något vis. Det ska alltid bli så jäkla mycket snack om t.ex han gillar henne, hon gillar honom. Hon gjorde så, hon bråkar med honom/henne, blablablaaaa , vi människor har helt enkelt för ointressanta liv, så vi lägger onödig energi på andras. Det har hänt mig maaassoooor med gånger, och jag slår vad om att jag har gjort samma saker själv. Men jag ska börja tänka på de där jäkla ordspråket som alla snackar om. "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad." eller om de ens är ett ordspråk xd men jaja.
Sen slutligeeeen, människor som nervärderar andra utan att ens känna dom. DET är en sak jag inte gör längre, för det gjorde jag förut. Rykten finns vart man än vänder sig. Exempel: man träffar nya människor och någon säger; "men gud, hon är helt störd, värsta retarden, snacka inte med henne!"
Hade jag fortfarande varit som för något år sen, hade jag gjort som den personen sa, jag var helt enkelt för feg för att våga ta reda på sanningen själv, så jag lyssnade på andras åsikter.
Det är bland de dummaste man kan göra, dom människorna som nedvärderar andra genom andras åsikter , utan att ens känna dom, förlorar såå mycket på det. Ni är fega. Jag var feg. Och jag ska ändra på mig.
True or not?

blogg.se dampar

hejhejhejjj och förlåt för dålig uppdatering IGEN! Men de så att jag skulle blogga skit mkt från mobilen, men appen fuckar och det publiceras inte :(
hinner inte blogga nu iaf! har lite läxor att göra ;/

you make me smile

tjiiiiingeling, nej men heejjj bloggeennnnn
tänkte slänga in ett litet inlägg eftersom jag ska sova typ nu. Imorgon är min Iphone klar att användas igen! (okej, jag har använt den i typ 2 dagar, men fixade som sagt skärmskydd till den som ska torka i 12 timmar )
om jag kommer ihåg, kanske jag slänger in en mobilblogg i skolan, för de är en sjuuuukt seg dag, har hemkunskap bl.a, HATA! vet inte varför egentligen, älskade de förut xD kanske för att de är sjukt mycket högre krav på en i år. och sen älskar man ju när ens lärare säger: "ni som har fått det nya betygssystemet har ju betydligt svårare att nå betyget A än vad dom andra har för att nå MVG"
tack kära lärare, blev sjukt mycket lugnare nu!
Tumblr_lxwi5dh53u1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lxvbjgnigr1r8ciiho1_500_large''
Tumblr_lxvdgesiyo1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lxgpwx8wqb1r8ciiho1_500_large

2st vloggaarrr


the bed i calling (ingen misstolk xd)

nu har jag kollat på en film på 4:an, den hette typ "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" , riktigt bra faktiskt. Tänkte lägga mig i sängen och messa lite. Guuuud va skönt att gå sova ut imorgon...!!
Juuste, det var en som kommenterade mitt inlägg jag skrev om att jag ville ha tips på vad jag skulle skriva om, kläder var ett förslag :) Tack för tipset :)
Nu är det dökallt här inne så jag tänkte sätta på mig min OnePiece och lägga mig under täcket.
Niall+horan+one+direction+walks+studios+xrtucdmz8vxl_large
1D 

tjockis

nu ska jag vara tjockis och göra ngn chokladsak.. :D

vad vill ni läsa?

Skulle behöva lite tips på vad ni vill läsa om på min blogg.
Kommentera det ni vill, skulle vara jätte gulligt :)

Tumblr_lxr65tdnje1r6mwhho1_500_large

Tumblr_lxqznignco1qik52vo1_500_large

fredagen den 13de

En helvetes dag.
Vi ska dock inte gå in på detaljer.

Igår var jag ju som sagt på bio med min kusin, därav ingen uppdatering ;) Vi såg Breaking Dawn , andra gången för mig, men första gången för min kusin. Filmen var lika bra nu som första gången :)
Efter det gick vi i lite butiker i kista sen åkte vi till upplands väsby men min moster också, där kom pappa och hämtade upp oss och körde hem dom.
Idag ringde klockan alldeles föööör tidigt, eller nja 06.30 men vafan, det är tidigt. Skoldagen var väl okej, eller ja den va bra. Nu är jag hemma, och har varit det ett tag, funderar på att gå och dö i sängen, och med det menar jag inte att jag ska dö bokstavligen, även om det hade varit ganska skönt i vissa tillfällen, som nu. Nej men jag tänkte typ sova eller kolla på någon film ;)
Det är sjukt kallt ute, vilket absolut inte gillas nu! när jul och nyår har varit finns det ingen mening med snö. Det blåser som in i helskotta och man typ dör så fort man sätter foten utanför dörren, 2 månader sen hejdåååå sverige :)
Nu ska jag somsagt joina mina kuddar och mitt täcke.
Tumblr_lwg4m8rqcy1qzbohao1_500_large

hurryyyy

hejhejjj :)
förlåt för en otroligt dålig uppdatering!! har inte hunnit!
Vi fick lite läxor igår, som jag har suttit och gjort både idag och igår. Kom hem och så var det någon kille här och bytte våran ytterdörr (?) iaf sen så läste jag ngn skit tråkig bok vi hade fått i läxa på engelskan. sen pratade jag i tlfn, seen åt jag middag, och nu sitter jag här, duschade för kanske 1timme sen, så nu sitter jag är med nyplattat hår och sååå :) Imorgon kan jag inte garantera någon bra uppdatering,! direkt efter skolan drar jag till upplands väsby och möter min kusiiiiin, vi ska kolla på bio i Kista :)
Nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig och messa tills jag somnar ^^
godnaaaattt <3
Sovtröjaaaaaaaaaaaa och allmänt trött :c

första skoldagen

hejhejhejhej!
Idag var det ju första skoldagen, jag hann inte blogga imorse iaf xd haha eller jo men jag glömde att ta ner laptopen...
skoldagen var helt okej, sjukt segt med alla lektionerna men skitkul att träffa alla kompisarna! har verkligen saknat dom :)
Kom hem runt 15.00, tog ut Ruffe och följde Engla en bit på vägen.
Sen kom pappa hem och gjorde mat, och sen har jag gjort lite läxor (svar ja, vi fick fucking läxor första dagen)
Nu ska jag ta något att dricka, sen platta om håret eftersom jag var ute med Ruffe länge och det blev fucked up... :p
vi hörs senare!

tidsfördriv

1. är du kär? - nej

2. har du snusat? - nej
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej!
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ja
5. har du blivit dumpad? - ja
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej
7. tar du droger? - usch nej!
9. har du pussat en tjej? - ja
10. hatar du någon? - ett starkt ord, men ja
11. älskar du någon? - ja!!
12. har några av dina vänner svikit dig? - nej, hade det varit en vän hade personen inte svikit mig
13. har du djur? - huuund!
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - ibland
16. gillar du orange? - helt okej
17. har du haft/har oskyddat sex? - nej
18. har du nån sjukdom? - nej
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - 1 000 000 gånger! xd
20. har du en gris? - haha nej 
21. har du en plattång? - aa
22. har du en bror? - ja
23. har du sjukt bra humor? - haha sämst egentligen xd
24. är du brunett? - ja
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - nja, max 1 timme :p
26. tycker du om hästar? - helt okej :p
27. har du en hund? - ja
28. har du skilda föräldrar? - nej
29. har du gått på simskola? - ja xd

30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum? nej
34. har du lunar? - nej
35 har du MSN? - ja
36. har du en syster? - ja

37. har du bruna ögon? - ja
38. gillar du att fota? - jadå
39. har du sett dig själv brinna? - mitt hår xd
40. hjälper du dina vänner? - deklart!
41. gillar du tacos? - ja
42. tycker du att du är söt? - nej inte något speciellt, men inte asful heller :p
43. har du dansat? - ja
44. har du spelat fotboll? - ja
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - kanske
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - ja :p
47. har du ätit sniglar? - euuw nej
48. äger du en locktång? - ja
49. gillar du att tugga tuggummi? - ja
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - ja
51. gillar du kläder? - absolut!
52. hatar du falska vänner? - ja, äckelungar.
53. gillar du räkna matte? - nej, suger på matte xd
54. älskar du någon nu? - ja
55. har du gråtit inför en vän? - ja :p
56. kan du sjunga? - ja de kan jag, fast om de låter bra vet jag inte xd
57. har du sett nån dö? - nej
58. säger du vad du vill? - ja :p
59. är du stor? - ungdom? xd
60. vad är ditt hela namn? - Ger inte ut mina efternamn, men Yasmin Kristina iaf :P

61. kan du tala spanska? - ja lite
62. är du kortare än 1.60? - nej

63. älskar du sommaren? - ja!!!

64. älskar du vintern? - mysigt ibland!
65. har du mer än 6 par skor? - ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - haha om jag är på bra humör xd
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - ja
69. gillar du att städa? - nej!
70. gillar du att sova länge? - jaa 
71. har du vart med om en olycka? - fått en takfläkt i skallen, men annars nej xd
72. är du förvirrad? - ja xd
73. har du mer än 6 par byxor? - ja
74. har du förlorat en vän? - ja,tyvärr
75. gillar du att shoppa? - ääälska <3
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du ormar? - euuw nej
78. klarar du dej själv? - ja
79. har du lagat mat? - ja
80. är du klantig? - haha ja xd

81. har du foppatoffler? - ja

82. har du mer än 20 låtar på din data? - ja
83. sminkar du dej innan skolan? - everyday
84. har du träffat en kändis? - ja

85. har du mer än 7 par nagelack? -  ja

86. har du busringt? - ja :p
87. har du skällt på din bror? - har jag väl :p
88. har du en vän som skiter i dig? - just nu, nej
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
90. sover du med nått gosedjur? - nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. vill du bara bort ibland? - ja!
93. har du tältat? - ja
94. har du brännt dig? -ja

95. har du lekt med levande ljus ? - ja
96. har du lekt anden i glaset? - ja xd
97. skäms du ibland? - ja!
98. bor du i skåne? - nej
99. gillar du hip hop/rap musik? -  helt okej
100. är du på sista frågan nu? - nej

101. är du singel? - ja

102. har du åkt flygplan nån gång? - jaa 
103. är du romantisk? - no idea? xd
104. är du blyg? - ibland 
105. har du svarat på alla frågor? - jaa


dejt med kudden

Nu ska jag gå och lägga mig! Slår vad om att jag inte kommer somna förens om typ 1-2 timmar, så det är bara att messa , ni som har mitt nummer! :)
Som sagt så bloggar jag imorgon bitti om jag hinner :)
Untitled-2_large
fast liiite taggad är man ju :) eller nej, bara för att träffa kompisarna isf :)

vlogg


kommentar

herregud vilken liten bild det blev.. men jaja, för er som inte ser så var det en tjej som undrade om jag kunde visa hur jag sminkar mig till vardags. 
Svar: Visst kan jag det! Men vill bara förvarna om att jag absolut inte är särskilt bra på att sminka mig, och jag sminkar mig inget speciellt. Men det kommer upp en video snart då! ;)

Idag vaknade jag vid 10.30 av att min moster och mamma skriker att jag ska komma ner och äta frukost med dom. För första gången på väääldigt länge blev jag inte ens arg när jag blev väckt, kan vara för att jag visste att jag behövde gå upp lite tidigare än vanligt för att inte sova bort hela dagen + att jag måste ju gå upp tidigare imorgon eftersom det är skola.
Vid typ 16.00 kommer pappa hem från jobbet, då drar vi till min kusin och firar henne som sagt. Dagens outfit kommer upp kanske, har pappas kamera nu, men som ni märkte så tar den inga märkvärdiga foton eftersom att fotografen (jag i dethär fallet) och kameran inte är världens proffsigaste. Men det är bättre än ingenting!
vi hörs senare!

födelsedagar och allt!

Just idag (måndag,9januari) så börjar typ alla födelsedagar att komma! det börjar idag med en massa födelsedagar fram till typ 20 februari xd Iaf, idag fyller min älskade kusin år, 20 tror jag. Grattis bästa kusin <33
vi ska hem till dom och fira henne vid typ 14.00 kanske? :)
tänkte dejta kudden nu, så att jag kan vakna i någorlunda bra tid imorgon!
Tumblr_lxi63cfnqa1r0gm9bo1_500_large

shopping

Här kommer kläderna jag köpte under lovet!

199kronor på Ginatricot



50kronor på Ginatricot



100kronor på Ginatricot



499kronor på JC


Haha märkte nu att typ allt jag köpte va svart ... xd men de är typ de som passar bra till allt!
vad tycker ni? :)
Juste, nu när vi kom hem så köpte jag TRESemmé shampoo&balsam, något jag verkligen kan rekomendera, dock är det lite dyrare än andra shampoon och balsam, efrersom det är en frisörsprodukt. Sen köpte jag en ny deodorant, typ 48h black&white, och en tandkräm som tydligen skulle göra tänderna mkt vitare (någon gång måste man ju prova)

home sweet home

hemma nu! vi åkte runt 13.30, och stannade på Max i typ Enköping, TJOCKISFAMILJ.SE
har inte ens packat upp min väska än,okej, den brukar lika kvar på golvet i typ flera veckor, innan jag tar mig tid till att packa upp den... men idag har jag en anledning, jag håller på att importera bilderna som fanns på systemkameran till datorn, sen hade jag tänkt att ta bilder på sakerna jag har köpt under lovet :) bilderna lär komma upp inom typ 1-2 timmar :)

good niiiight

Nu ska vi sooova
godnaaaaaaatt
Tumblr_lwjstfbwfz1qbc7tb_large

jag saknar dig

I'm back från spakväll och filmkväll :)
Vi fräschade upp oss rejält, mitt ansikte är alldeles lent nu :) efter spakvällen gick vi ner till källaren och kollade på "Jag saknar dig", ni vet filmen om tvillingarna? jag såg den typ när premiären på bio var, men twinsen hade inte sett den, så vi kollade på den på datorn. Lätt den sorgligaste filmen! usch va jag bölade :(
vi hörs imorgon!
saknaaaar min ziperall :( glömde den hemma...

beautynight

Japppppppp
jag och mina kusiner håller på att fixa med lite skönhetsprylar, vi ska ha en så kallad beautynight, med typ en massa produkter till ansiktet så man får en fräsch hy, typ fixa naglarna och måla dom. Typiska tjejgrejer med andra ord! Mer uppdatering och eventuellt bilder kommer ikvääälll :)
btw, jag planerar att överta pappas systemkamera när jag kommer hem till sthlm igen, eller iaf låna, eftersom jag får låna den när jag vill. Han har dock en väldigt lätt amatörkamera eller vad man ska kalla det, men jag kan ju inte fota världsbra, så det är en bra början iaf :) då kommer det ju komma bättre bilder till bloggen, ist för en massa från We<3it ;)

11.ditt nuvarande förhållande, om du är singel, berätta om hur singellivet är

Jag är singel :) Just nu, i denna minut/sekund/timme/dag så är det sjukt skönt att vara det :) Om jag ska ha ett förhållande med någon så ska jag kunna veta att den person verkligen tycker om mig på riktigt, och ingen annan liksom. Och samma sak med mig, jag måste vara säker på att jag själv tycker om personen. Just nu siktar jag på att vara med kompisar mer än vad jag har varit de senaste månaderna och plugga, det känns som om det viktigaste just nu! sen kan det ju alltid bli ändringar, alltså fler "tillägg", för jag måste verkligen börja ta vara mer på mina kompisar och plugga så att jag får bättre betyg!
Så ja, singellivet är faktiskt väldigt bra, är så trött på alla desperata som skriver på facebook och går runt och säger "ååh jag vill ha en kille!! letar för fullt" för det första, man LETAR inte efter en kille, man träffar på någon kille och sen lär man märka om man tycker om honom eller inte. Okej, samma gäller även killar som skriver så om tjejer. Visst jag har säkert tyckt det skulle vara mysigt med en kille någon gång, men jag har hellre ett långt förhållande med äkta kärlek än ett förhållande på någon månad där det bara handlar om desperata människor, och att ha hög status.
387718_194995417256160_100002371086303_418492_1326503494_n_large

iphone 4 snart

Juste, så var det ju så att jag önskade mig en Iphone 4 i julklapp, tekniskt sätt så fick jag det (även fast jag inte har någon nu) mitt abonnemang har jag kvar i några månader, och min farmor (ja, min farmor är så cool att hon vill ha en HTC) ska få min Htc som jag har nu, så ska jag köpa en Iphone4 med nytt abonnemang, seriöst så fattar jag inte skillnaden på Iphone4 och Iphone4s, vad är skillnaden och vilken tycker ni att jag ska välja? Har också fastnat totalt för en vit Iphone, vad tycker ni?





No music, no life

Tjoo brooor!
nej men, jag sitter och lyssnar på musik medan twinsen nördar twitter och läser (dvs dom gör olika saker xd)
Idag har vi verkligen inte gjort en skit, vi kom på i sista sekunden att allt typ va stängt idag eftersom de va röd dag (?) så imorgon blir det sportfältet och American Take Away :) Imorgon är också sista kvällen jag är här,åker ju hem på söndag!
På måndag ska vi fira min kusin som fyller år (i sthlm alltså). och sen på tisdag börjar ju skolan, både positivt och negativt faktiskt. Ska bli grymt kul att träffa alla kompisar! men är gryyyymt otaggad på plugg.
vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen? behöver så mkt tips som möjligt, för att det ska bli en rolig blogg för er att läsa :)

195999_10150130031207022_703917021_6445632_4041587_n_large

lite sen men xd

American Take Away

hejhejhejhej :)
Vaknade för kanske 1timme sen, jag och Ayla somnade vid 04.30.
Idag har vi inget speciellt planerat, vi kanske skulle iväg till sportfältet och åka skridskor, dvs, ayla åker skridskor och jag och Melissa gör det inte. Iaf inte jag xd jag kan inte ens stå på en par skridskor.
Senare till middag, så kanske vi ska till American Take Away, en amerikansk pizzakedja med sjuuuuuuukt goda pizzor, slår pizzorna vi har i sthlm med hästlängder :)
På söndag åker vi hem, ska bli både skönt och tråkigt. Skönt att träffa alla kompisarna igen, men tråkigt att lämna mina twins, för det kommer säkert dröja ända till sportlovet innan vi ses igen, och 2veckor efter det så åker ju jag!
Nu ska jag fixa mig, så får vi se vad vi gör :)

8.någonting du oroar dig om i nuläget

Egentligen finns det inget speciellt jag oroar mig för, kanske mest att jag måste klara skolan, och få bra betyg. Nu det senaste året så har jag iaf börjat tänka mer på famtiden, så som typ gymnasium osv. Därför är jag orolig över att det ska bli svårt att klara grundskolan. Fast jag kanske bara oroar mig i onödan? dom flesta klarar ju faktiskt grundskolan :)

9.din senaste kram

Min senaste kram måste nog ha varit från Ayla, hon hoppar alltid på mig när det passar som minst, haha, nej men det var nog igår kväll :P



10.din syn på tobak

Jag tycker att det är sjukt onödigt att röka, snusa osv. Folk i min ålder som gör det tycker jag är ganska korkade. Herregud, dom är fortfarande skit unga, typ som barn, och jag tror knappast att dom har missat det, när alla vuxna säger att rökning dödar t.ex, jag ska inte verka skittöntig, men vem fan vill dö i förtid? är man missnöjd med sitt liv, varför dra ut på det genom att röka t.ex? nu låter jag kanske jätte hemsk, men det är absolut inte coolt på någon vis att röka/snusa osv. Det är mer ett bevis på att man tänker ett steg efter...?

Tumblr_lkpwhouulc1qix50wo1_400_large

7.din åsikt om att vara otrogen

Nu kommer vi till en av dom sakerna i livet som är bland det värsta jag vet. Någon som är otrogen, gör en av de största misstagen i livet. Enligt mig, finns det inga ord i världen som kan motsvara det den människan har gjort. En person som har gjort det, förtjänar att höra allt ont i världen, för att såra människor runt omkring sig på det viset, är somsagt bland det värsta man kan göra. Det finns inga ursäkter för det. Jag brukar tänka såhär ibland: skulle nån, någon gång i livet vara otrogen mot mig, så skulle jag personligen inte förlåta honom. Han skulle aldrig vara värd mitt hjärta, och mitt liv. Jag skulle rent ut sagt be honom dra åt helvete.
Vissa andra kanske inte skulle reagera på samma sätt som jag, vissa kanske vill ge honom/henne en andra chans, men somsagt, enligt mig finns det ingen andra chans om man har varit så jävla dum i huvudet och varit otrogen mot den man ( förhoppningsvis ) älskar.
Tumblr_lt0qbbvs911r22nlno1_500_large

6.personer du gillar och varför du gillar dom

Oj, det finns så otroligt många människor jag gillar! Min familj, alla mina underbara kompisar. Skulle vara lite taskigt att bara nämna några. Men dom jag gillar, gillar jag för att dom accepterar mig för den jag är, jag har alltid roligt med dom, och jag kan lita på dom till 110%. Utan dom skulle jag inte vara någonting. Tack för att ni finns i mitt liv

N4ea5c55da369e_large

3.vad för sorts person attraherar/lockar dig?

Killar antar jag att det menas som då...
Det är såklart att man kollar på utseendet före personligheten, men personligheten har en jätte stor betydelse i det hela! Som ni kanske redan visste (ganska svårt att missa) så är jag döökär i Justin Bieber, enligt mig, så kommer det aldrig finnas en snyggare och sötare kille än han. Det är vad jag tycker. Så killar som liknar honom, eller helt enkelt killar som är speciella på något viss, som vågar stå för vad dom tycker, som såklart ser bra ut, tycker om mig för den jag är osv.
Tumblr_lx30brj2231qggmei_large


4.vad du bär till sängs

Det är olika, men oftast typ en stor t-shirt, eller typ linne och mjukis shorts ;)


5.5 saker som irriterar dig hos det motsatta könet

1. Dom flesta killar (inte alla) har alltid något emot Justin Bieber, jag anser att det är för att dom vet att miljontals tjejer runt om i världen tycker att han är sååå mycket snyggare än dom, och dom kan helt enkelt inte acceptera att det finns människor som är mer framgångsrika än dom. Men somsagt det är så som jag anser.

2. Det finns väldigt få killar som vågar sticka ut från mängden och vara sig själva. Det ska alltid vara samma åsikter osv, det är såklart skit svårt att säga 5saker som irriterar mig hos killar, för alla är ju absolut inte likadana!

3. Att dom flesta spelar, då menar jag typ CS och alla dom där spelen, asså dom får gärna spela hur mycket dom vill xd men det blir så jäkla uttjatat när som snackar om det hela tiden :p

4. Killar som nedvärderar tjejer, eller kvinnor.

5. Desperata killar, som är ute efter förhållanden bara för att vara "som alla andra", som leter mer efter att ha "hög status" istället för att leta efter riktig kärlek.


1.konstiga saker du gör när du är ensam

egentligen så är jag ganska normal när jag är ensam (tråkigt dock) det mest onormala jag gör är väl typ att dansa runt som en idiot hemma och typ sjunga hur falskt som helst xd


2.hur har du ändrats på dom 2 senaste åren?

Jag har förändrats ganska på mycket på 2 år. För 2 år sen gick jag i 6:an, jag brydde mig inte så mycket om vad jag hade på mig i skolan t.ex, använde inte smink och var allmänt töntig (säger jag bara för att jag har kollat på alla gamla foton från då) för 2 år sen lät jag människor trycka ner mig, jag vågade inte stå för vad jag tyckte osv. Då hade jag bättre relation till vissa av mina släktingar och min pappa, jag säger inte att vi har världens sämsta relation just nu, men det kunde ha varit mycket bättre, vi är helt enkelt för envisa för att inte kunna bråka med varann väldigt ofta, och där kommer vi till saken igen att jag inte vågade stå för vad jag tyckte, nu gör jag ju det, och det är nog de som gör att vi bråkar ganska mycket.  jag har förändrats både positivt och negativt sen 2 år tillbaka.
Jag, skolavslutningen i 6:an :p




Jag, i början av 8:an :)

tycker ni jag har förändrats på utseendet? ;)

new start!

1.konstiga saker du gör när du är ensam

2.hur har du ändrats på dom 2 senaste åren?

3.vad för sorts person attraherar/lockar dig?

4.vad du bär till sängs

5.5 saker som irriterar dig hos det motsatta könet

6.personer du gillar och varför du gillar dom

7.din åsikt om att vara otrogen

8.någonting du oroar dig om i nuläget

9.din senaste kram

10.din syn på tobak

11.ditt nuvarande förhållande, om du är singel, berätta om hur singellivet är

12.saker du till säga till dina vänner som du aldrig träffar nu mera

13.en dejt du skulle älska att gå på

14.något opassande du gör

15.de bästa sakerna som har hänt dig under veckan

16.3 saker du är stolt över i din personlighet

17.saker du är rädd för

18.berätta om dina föräldrar

19.någon som aldrig misslyckas med att få dig må bättre

20.det sista argumentet du hade

21.någonting du inte kommer över

22.10 saker om mig som andra inte förväntar dig

23.något du alltid tänker "tänk om.." om

24.saker du vill säga till 5 olika personer

25.10 sätt att vinna ditt hjärta

26.religion

27.berätta om dina syskon

28.månaden du var gladast 2011 och varför

29.ett foto på dig

30.berätta om dig själv

om dagen

Tjoooooo (?)
romme igår va sjuuukt kul! tyvärr hann vi inte ta några bilder , för en viss person, min pappa alltså, glömde kameran. Smart.
Idag sov vi till typ 12.00 och sen drog vi till Kupolen igen, idag fick jag med mig lite underkläder från H&M, en t-shirt och en hoodie från ginatricot :)
bilder kommer senare! ska dra ner till källaren och kolla på film med mina twins! <3
gammal bild på mig och Ayla :p

till er ♥

Ibland får jag konstiga känslor, jag tror saker som egentligen inte är sant. 
Nu under jullovet så har jag umgåtts med kompisar kanske 1-2 gånger. På typ 3veckor, vilket absolut inte är bra! okej, jag åkte ju till Dalarna för 1vecka sen och då är det ju lite svårt att vara med kompisar... Men ibland så känns det som om jag bara får sämre och sämre kontakt med mina kompisar. Vilket absolut(!) inte är deras fel, för jag vet att det är jag, så har jag varit så länge jag kan minnas. Jag är nog ganska dålig på att visa hur mycket dom betyder för mig egentligen. Min största rädsla, är att förlora kompisar, jag har haft sååå många kompisar som jag totalt tappat kontakten med, just för att jag är så dålig på att vara mig själv ibland. Till alla mina kompisar som läser dethär; Dethär inlägget kanske verkar som ett jäkligt onödigt inlägg. Men ni ska veta att vad som än händer, så betyder ni otroligt mycket för mig! Jag tror inte ens jag behöver nämna namn, för ni vet säkert vilka ni är <3 det är inte bara mina bästa kompisar, det är alla. Jag älskar er 


383780_10150428004638297_600318296_8499268_329670942_n_large
jag vet, jag blir värsta tönten ibland

It's a game

Good night lovers ( och ni som är inte de )
Nu ska jag och mina twins faktiskt sova, för om vädret tillåter imorgon så drar vi till romme! och vi brukar alltid försöka vara där typ till 10.00, det betyder att vi måste gå upp typ 1timme innan. Så ja...
nu på kvällen så gick vi till donken för att äta middag, shiiiiiiiiit va mycket vi åt xd hahah vi stod vid kassan och beställde hur mycket som helst xd sen var det meningen att jag skulle länma tillbaka mjukisbyxorna jag köpte, men jag glömde påsen hemma... blond som man är ibland.
Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och messa ett tag, även om jag just för tillfället blir jääävligt dissad. haha nej men godnattt :)
Tumblr_lx7eitajja1r5gcpgo1_500_large_large
<3

What makes you beautiful

woopwoop (?) 
sitter och lyssnar på musik (därav rubriken) medan jag kollar på när Ayla gör något träningspass igen... underhållande,,, eller inte :)
Igår gick vi och la oss vid typ 03.30 och vaknade vid 12.00. Idag kommer mamma&pappa hit, sen ska jag kanske in till kupolen och fixa skidhjälm och typ sånhär årsdagbok? ni vet ? xd usch va fjantigt det låter, men jag skulle vilja ha en såndär bok man skriver i varje dag i typ 3år, älskar att hitta gamla saker som man skrivit när man var mindre, och det kommer jag säkert göra när jag hittar dagboken om 5år eller så ;)
jaja, nu ska jag borsta gaddarna (?) och sen får vi se om jag orkar dra ut i detta slaskväder...
Tumblr_lsva10ndl31qk60mbo1_500_large
kääärlek <3

svar!

Linda om frågestund?:
1. Funderar du på att börja på någon sport? 
2. Har du nått mer husdjur än din hund? eller vill du ha? :)
3. ha 10 feta fågelspindlar på dina väggar i ditt rum eller någonstans på golvet 6 möss? 

hahahaha :D


(klicka på namnet så kommer ni till hennes blogg :) )

1. Nej faktiskt inte, ska börja gymma med en kompis snart ist :)

2. Nej det har jag inte, men jag skulle vilja ha en till hund :p

3. okej... jag HATAR verkligen båda två otroligt mycket xd men jag skulle nog välja 10 feta fågelspindlar på mina väggar, för möss är ändå snäppet äckligare xd


Jag fick faktiskt helt okej med frågor, för att bara vara nybörjare, jag fick en person som frågade här på bloggen och 2st som frågade en massa frågor på blogresponse :) 
tack så myckeeeet :)


frågestund?

jag tänkte köra på en frågestund nu igen, och se om några frågar lite saker :) som vanligt förväntar jag mig inte något men man måste ju prova liksom :)
så fråga på nu fram tills 00.00 ikväll :)



om 2011 typ

Hur var ditt år? bra och dåligt
Har du sovit under bar himmel? ja
Vart på gröna  lund? Ja!
Vart på Liseberg? ja
Vart i en annan stad? Ja
Bott hemma? jaaa
Sovit över hos en kompis? Ja
Blivit kär i en kompis?
har inte blivit kär, men det beror på vad som räknas som kompis :p
Fått många nya vänner? jaa väldigt många
Blivit kär denna/förra månaden? nej
Strulat med någon? nej
Pussat någon? ja
Kramat någon? jaa
Skrattat mycket? very much!!!
Gråtit? jaa

Vem....
Kramade du senast? Melissa, min kusin:)
Pussade du senast? Ayla, min kusin:)
Pratade du i telefon med senast?
Pappa
Fick du sms av senast? - Björn
Hade du tråkigt med senast? -  Ayla&Melissa :p

Dig själv... 
Hur gammal är du? - 14
När fyller du år? - 9 februari
Tycker du om någon just nu? - ja
Jag samlar på? - Inget
Vem ringer/smsar du när du är arg/ledsen? - Olika, men dom jag älskar och litar på mest!
Vilken tid gick du upp idag? - 10.00
Har du sovit i din egna säng inatt? - nej
Har du sovit ensam inatt? - nej
Hur svarar du i telefon? - hallå?
Vad ska du göra ikväll? - probably kolla på film 
Vad ska du göra imorgon? - till kupolen en snabbis, och typ slappa
Vad vill du bli när du blir stor? - rik
Var vill du bo när du blir stor? - usa eller iran
Är det okej att gråta? - ja deklart!
Vilken årstid tycker du bäst om? - sommar!
Skulle du göra om du vann en miljon? - försvinna från sverige, och shoppa sjukt mkt
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? -nej
Vill du gifta dig? - ja 
Vilken är din favoritglass? - Ben&Jerry's chocolate fudge brownie
Tror du på ett liv efter döden? - ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? - Kvällsmänniska!
Vilken ögonfärg har du? - brun
Vilken hårfärg har du haft ? - Svart, mörkbrunt, rödbrunt
Är du beroende av något? - min mobil <3
Saknar du någon nu? - ja.... alldeles för mycket!

kupolen

hejhejj :)
kom nyss hem från Kupolen, vi åkte med min moster dit en snabbis, jag hittade dock bara ett par babyblåa mjukisbyxor på barnavdelningen (!) på H&M , funderar på att lämna tillbaka dom, ser helt knäpp ut i dom xd
Sitter i min kusin Melissas rum och väntar på att hon och hennes pappa ska komma hem, dom är ute och övningskör och min andra kusin Ayla städar sitt rum. Sen ska vi väl kolla på någon film igen och typ slappa, är sjukt seg idag :S
Ska kolla runt på lite olika bloggar nu, tills dom blir klara.
cya!
379133_237495349649375_174083252657252_701611_208779305_n_large
ge mig!

am I right?

Det är inte ofta jag tillåter mig själv att skriva av mig här på bloggen, för hur många tycker egentligen om att lyssna på andras gnäll osv..? men sen så kom jag att tänka på att det här trots allt är min blogg, och jag har rätt till att skriva vad jag vill. Fortfarande är jag lite skeptisk mot det. För vad hjälper det egentligen? visst man får tömma alla tankar man har inom sig, men människor kommer då alltid att se en som en såkallad "attention whore" , för alla människor har fördomar.
En av mina största svagheter jag har är att jag är så jäkla lättlurad, och då snackar jag inte om alla gångerna som min kära vän Nicole (!) brukar skrämma skiten ur mig och lura i mig saker. Utan jag snackar om alla gångerna människor har fått mig att tro på saker om mig själv och andra runt omkring mig. Och som sen har visat sig varit helt falska. Jag har så många svagheter att jag inte ens orkar se mina bra sidor, för alla människor har bra och dåliga sidor, det kan man inte neka till. Jag har förlorat människor runt omkring mig pga hur jag har förändrats, och jag tror inte ens dom själva märker det, det skrämmer mig. För när man sitter där och kollar tillbaka på gamla filmer och bilder så minns man hur jäkla bra allting var en gång i tiden, och hur mycket man vill att den tiden ska komma tillbaka. Man börjar inse vilka misstag man har gjort, och man inser också att det krävs mycket för att få en andra chans. Med detta menar jag inte att jag lever världens hemskaste liv, utan nästan tvärtom. Mitt liv har haft stora nedgångar, men jag har också haft så grymt många underbara stunder, och livet är inte slut på ett långt tag. Men det finns säkert fler människor som förstår hur jag känner och tänker. Vissa förstår verkligen inte och undrar vilket liv jag har som sitter och skriver värsta inlägget. Men människor måste börja fatta att bara för att deras liv kanske har varit underbart så länge dom har levt, så finns det andra som kanske inte har haft det fullt så underbart som dom hela livet? Visst, våra problem kanske inte mäter sig med människor som svälter i olika länder och fattiga människor som dör ute på gatan för att dom inte har tillräckligt med pengar. Men det är ändå våra problem, och dom är stora för oss. Man kan inte bara blunda för allt det dåliga hela tiden. Ibland måste det finnas någon man kan lita på som sitter och lyssnar på allt man har inom sig, som kan acceptera en för den man är, oavsett vad som händer. Just nu är jag så sjukt glad över alla underbara människor jag har runt omkring mig, men jag känner mig också jäkligt sviken av vissa. Jag vet också att det finns människor som har fördomar om mig, som ser mig på ett helt annat sett än hur jag egentligen är. Och det är så det är. För vart man än vänder sig i livet, så kommer det alltid finnas folk som ser ner på en.
Egentligen har jag ingen aning om vart jag ville komma med dethär, men någonting kanske jag sa rätt?

Tumblr_lwtajptev01r0agmso1_500_large

ny header!

Har ni sett min nya och otroligt fina header? :) om inte så tryck F5. 
Jag har inte gjort den själv utan en tjej som heter Felicia har gjort den :) Jag kommer även att länka hennes blogg i menyn, och jag lovar er att ni inte kommer ångra er om ni kikar in på hennes blogg! Jag har läst den i ett antal månader och tycker att den är riktigt bra! :)
och Felicia, tack ännu en gång för hjälpen :)

Jag kom nyss ut från duschen, idag har jag och mina twins bara slappat framför tv:n som riktiga tjockisar!
vi gick och la oss vid 04.30 och vaknade 13.30 så det säger ju sig självt ;) direkt när vi vaknade gjorde vi egna pizzor och kollade på en heeeel julkalender från typ 1996 eller något, ni vet Mysteriet på Greveholm? sjuuuuuukt bra, töntar som vi är :)
och btw, när vi vaknade idag och kollade ut genom fönstret så var det sjuuuuuuuukt mycket snö :o heelt underbart! på tisdag kommer mina föräldrar hit och på onsdag drar jag, twinsen och pappa till Romme och åker slalom :)
vi hörs senare om jag hinner!
Tumblr_lx2zjjbnw91ql6fq9o1_500_large
kan inte hitta ett enda fel.... <3

nu jävlar!

Okej, nu är vi inne på året 2012, jag har bloggat på denna blogg i 8månader idag och jag hade tänkt att fortsätta ganska länge till!
idag börjar alla mina olika löften.. eller löften och löften, det är mer saker jag ska göra annorlunda mot vad jag gjorde 2011. T.ex ska jag bättra mig i skolan, ta vara på mina kompisar, vara mer positiv, och ja, alla saker jag gjorde lit sämre förra året!
Känner på mig redan nu att 2012 kommer slå 2011 med hästlängder. Om ungefär 2månader åker jag, okej jag vet att jag tjatar, men herregud, i augusti 2011 (herregud va konstigt dt känns att säga typ förra året..) så sa min pappa såhär till mig; " jag har tänkt lite och det är klart att du ska få mer chanser att träffa din släkt i Iran mer än vad du gjort, jag och mamma har pratat och ni kommer att åka dit i mars, så ni är där lagom till nyår."
Då var det 7månader kvar tills vi skulle åka, herregud vad har tiden tagit vägen? skolgången innan resan kommer gå hur snabbt som helst med alla loven och är i mellan. SNART ÅKER JAG OCH ÄR BORTA I 1MÅNAD, JAG KAN INTE FATTA DET!! jag längtar så det gör ont! <3
men nog om det, i år planerar jag att börja om helt på nytt, hoppas det lyckas!
Hoppas erat år blir underbart : )

409146_339703849374803_125214154157108_1421658_500084440_n_large

2012!!!!!

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR <333333