Bekännelser

• Jag älskar instagram, lägger upp 1248482828482 bilder om dan typ :')

• Jag har extremt svårt att ta in komplimanger, men blir ändå sjukt glad.

• Jag vill att ett av mina barn ska heta Nathalie.

• Jag är väldigt duktig på att säga saker utan att tänka först.

• Jag måste nog vara en av de mest förvirrade människorna på denna jord :')

• Jag kan inte säga "jag älskar dig" till någon utan att mena det på riktigt.

• Jag får för mig alldeles för lätt att folk typ hatar mig.

• Jag kanske åker till Thailand över jul och nyår , TAGGAAA!

• Jag döljer så otroligt mycket, även fast det verkar som om jag gör raka motsatsen.


Thoughts

 Idag såg jag en bild på facebook, det stod "Gilla om du tycker att vi ska få lön för att gå i skolan". Bilden hade väääääldigt många likes, and I don't get it. Visst, jag tycker verkligen inte om skolan, och att plugga är bland det värsta jag vet. Men tänk ett steg längre. Vad skulle vi vara om vi inte fick gå i skolan? Ingenting. Och det är väl ändå bättre än bäst att vi dessutom får gå i skolan gratis? Utan skolan lär vi oss saker ändå, men verkligen inte lika mycket som vi lär oss nu, när vi går i skolan. Har man inte gått i grundskolan har man ingen behörighet till gymnasiet. Utan gymnasiet blir det sen svårt att komma in på en högskola (om man nu vill utbilda sig den vägen) Men iaf, utan skolan får vi inga jobb i framtiden, och utan jobb, inga pengar. Så skolan är jävligt bra ändå. Om man tänker så alltså. Sen kan jag komma på hundratals dåliga saker med skolan också, men för en gångs skull kan jag vara lite positiv liksom. 
 
Har jag rätt eller fel?

tired as efusekå

my bad igen! bloggningen har inte varit på topp. 
Igår fyllde min storebror år, så lite släkt kom hit och vi firade honom. Vi åt persisk mat och tårta! 
 
Idag var jag i skolan som vanligt och blabla. Dagen började bra, men fortsatte sämst, är så trött på att få händelser jag inte vill se upptryckta i ansiktet på mig. Menmen, dagen rullade på, sen kom jag hem och tänkte vara duktig och plugga engelska, men jag somnade istället :')
 
Nu ska jag ner till mamma och äta annanas, haha fett gott. Sen ska jag sova tidigt, är astrött och de känns som om jag håller på att bli sjuk igen, ohyes I know, jag var sjuk förra veckan, vet verkligen inte vad som händer med min kropp och mitt immunförsvar :O
 
 

del 2!!

 
 
lite fail där.. menmen. Sorry för den dåliga bildkvalitén och ljudet igen, ska fixa dedär med min mobil!

svar på frågestunden

 
 
nuuu har jag lyckats fixa en video med svar på frågestunden. Kände att det var lite mer "ärligt" att svara i en video istället för att skriva. 
Angående bildkvaliteten och ljudet, jag vet att bilden stannar ibland osv, men som jag säger i början av videon så funkade det inte att ladda upp videon från mobilen. Men detta är ju bättre än inget!

gymnasiemässan

hejj!
just nu sitter jag på min systers jobb inne i stan. Har varit här sen 14.00 ungefär. Gymnasiemässan idag gick bra, blev inte så himla mycket klokare av det utan plockade bara på mig en massa kataloger osv, så ska jag kolla närmare på allt när jag är hemma. Snart ska vi in till t-centralen och möta upp mina twins som kommer med tåget. Skriver mer när jag är hemma!

home

Idag är jag hemma. Vaknade med feber igen så tänkte att det var bättre att stanna hemma idag så att jag inte missar gymnasiemässan på fredag!
Ang. frågestunden!! Jag har fått in massa frågor, vilket är jättekul. Några anonyma kommentarer varav en anonym spammat med dryga frågor. Du vet nog vem du är eftersom att jag också vet vem du är! Menmen, svarar ju som sagt på det jag vill. 
puss
 
 
 

frågestuuund

okej, tro det eller ej, men jag tänker ge mig på en frågestund igen. Jag menar, om man aldrig har en frågrstund kan man ju inte veta om man får några frågor eller inte? mindfuck.
iaf. ni får fråga vad ni vill. Jag kommer att svara på det mesta, det vill säga väldigt mycket. Ni som ställer frågor och har en blogg får en länkning. Fråga gärna fler frågor, det blir roligare att svara då! 
 
 
FRÅGA NUUUU!
 

tankar som ej försvinner

Ibland tänker jag så jävla cp. 

Top Model

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Otroligt seg dag i skolan idag. Somnade alldeles för sent igår kväll eftersom att jag "råkade" dricka kaffe lite för sent, så va inte alls trött. Meeen skoldagen rullade på. Sitter nu och tittar på Top Model, väntar på mat, sen ska jag plugga lite engelska och sen vet jag inte vad som händer.
BTW. Igår klickade jag hem lite kläder! eller ja, en hoodie och en vinterjacka!!! lär komma i slutet av denna vecka eller i början av nästa.

 

AF jacqueline 2018 i grått

 

Hoodie från Abercrombie&Fitch Behöver verkligen en varmare tröja att ha i skolan och även hemma nu när det är så äckligt kallt ute. Denna är ju en hoodie, men den är lätt att matcha till byxor och som ni ser så har den "päls" inuti och en "päls" på luvan. Awesomeeeee!

 

Hollister hamnviken jacka i marin

Jacka från Hollister Behövde även en ny vinterjacka pga att min gamla som jag köpte för typ 2 år sen är sjukt klumpig och den börjar tappa värmen typ. Älskar designen på den. Färgen är marinblå, eftersom att hollister nästan aldrig säljer helsvarta plagg så var denna den mörkaste färgen. Men jag tycker den är jättefin!


Ang. gymnasium

Åherre, de är mindre än 1 vecka kvar tills 9orna i min skola (och från flera andra skolor) åker på gymnasiemässan i Älvsjö. Jag måste säga att jag är så sjukt nervös inför gymnasiet. Allting kommer förändras. Jag är så sjukt van vid min klass eftersom att vi gått tillsammans i snart 3 år. Alla känner varandra mer eller mindre. Man är så trygg, man vet vart allt ligger, man vet vilka lärarna och eleverna är osv. 
Eftersom att jag inte kommer börja på Vallentuna Gymnasium och troligen inte på något gymnasium i Täby så blir allt så mycket läskigare, fast ändå spännande. 
Detta är inget jag tagit upp tidigare på bloggen, men min familj har en liten plan på att flytta härifrån när jag börjar gymnasiet. Herregud. Vad händer? samtidigt som jag aldrig varit tröttare på Vallentuna så har jag faktiskt bott här i snart 15 år. I samma område, på samma gata, i samma hus. Menmen, vi får se det från den ljusa sidan, de vänner som verkligen vill ha mig i deras liv (och som jag verkligen vill ha i mitt liv) kommer jag att hålla kontakten med. Vi kommer ju fortfarande bo kvar i Stockholm. Sen är det ju inte säkert att vi flyttar heller. 
Men tillbaka till gymnasiet. Jag får typ panik. Vilken linje ska man välja? Vilka gymnasier ska man söka till? Kommer jag komma in på det gymnasiet jag vill? 
PANIIIK.
 
 

kul liv.

Japp. Vaknade upp med halsont och hosta igår, gick dock till skolan ändå. Sen när jag kom hem så hade jag så sjukt ont i kroppen så jag gick och la mig ett tag, vaknade upp med 39 graders feber och kände mig allmänt hög. Kul fredag, I know.
Idag då, vaknade vid 10.00, hade endast 37.5 graders feber och kände mig lite piggare faktiskt. Men planderade ingenting idag, för att bli lite mer frisk. Så min dag har spenderats framför tv:n, helt ensam. haha loneeeeeeeeeer. Ikväll kommer dock Amanda hiiit, vi har lite saker att snacka om, girltaaalk. 
Någon som vill komma hit och baka kladdkaka åt mig? 
 
 
Bild från i torsdags. peaaaace.

The Lucky One

Filmen. Den bästa jag sett på länge! både skratt och tårar och en såndär typisk romantisk film som jag älskar. Borde dock sluta titta på sånna filmer, för det slutar alltid med att man sitter där och inbillar sig att det i filmen kommer hända en själv, så kommer man på att man är så ensam man kan bli just då :'') haha nej men åherre va bra den va alltså!
 
Nu hade jag tänkt att gå ner och tvätta bort sminket, borsta tänderna och slutligen lägga mig i sängen och smsa eller någonting, är inte ett dugg trött men kanske lyckas somna lite tidigare i alla fall. 
 
Imorgon börjar jag 08.00 vilket är sjukt segt, men det får funka. Längtar till helgen. Undrar ni varför? JO, för att man slipper skolan. Lätt som en plätt. 
 
 
bjuder på en otroligt fin bild ifrån min fuldag (som jag hade idag) och meningen innan parenteserna var ironisk för er som inte fattade det!

portkod 1321

yoooo 
rubriken talar. Portkod 1321 är en serie som går på svtplay, det kommer ut ett avsnitt varje tisdag klockan 17.00 och idag kom de 6:e avsnittet ut. Varje avsnitt är mellan 10-12 minuter långa. Sjukt värt att se om ni frågar mig!
 
Annars då? Med mig är det upp och ner, som vanligt med andra ord. Igår orkade jag inte ens gå upp ur sängen på morgonen, om man ska gå in lite lätt på det. Men idag tog jag nya tag och gick till skolan. Hade utvecklingssamtal efter skolan också, vilket gick väldigt bra! 
 
Nu sitter jag med datorn i sängen och lyssnar på musik. "Little Things - One Direction" HERREGUUUD säger jag bara, Är inget stort 1D fan, men skulle dock inte tacka nej till att gifta mig med Zayn... Förövrigt (eller skriver man det som två ord? mindfuck.) så har jag skaffat mig en app på min iPhone som heter "Pinterest", det är typ som instagram fast det finns en massa kategorier, så som celebrities & humor osv. Min favorit är helt klart celebrities, herreguuuuuuuuuud va det finns snygga killar i denna värld. Bli nästan arg på varför jag inte kan få bo typ granne med någon av dom och ha en såndär sjukt gullig kärlekshistoria som finns i filmer. 
 
Nu ska jag kolla på "The Lucky One" där min älskling Zac Efron finns, typ i'm falling from cloud nine crashing from the high när jag inser att han inte ens vet att jag existerar.
 
BTW jag klippte mig igår!!! kooooooort, vilket är sjukt skönt med tanke på att jag är tvungen att tvätta mitt hår ganska ofta, och eftersom att jag plattar det så tar det så långt tid.