bästavän

Hennes blogg hittar ni här !!
haha och neeeej jag är inte kär i henne eller något, eller jo. hon är min bög. Men iaf, jag är sjukt dålig på att uttrycka mina känslor sådär, men kände att det behövdes för att jag inte varit en bra vän på sista tiden.

babbbbeelll


Sleeepy


videoblogg

lol,,, ber om ursäkt för mitt fula ansikte idag, alldeles för lite sömn och alldeles för många tankar!

iPad

Min farmor har en iPad... Jag vill ha denna iPad.. Haha nej med det är fett soft , ligger i sängen med hennes iPad och kollar runt på Facebook och bloggar (y) Har varit ute och powerwalkat lite, eller snarare gått och lyssnat på musik, sen när jag kom hem igen så grillade vi och jag typ dog, fööööör mycket mat. Är sjukt trött och den finns typ inget att göra för de är bara jag, pappa och farfar som är vakna. Skulle sitta fint med är gulligt sms från någon... Meeeeen jag får fortsätta drömma. Imorgon MÅSTE jag göra klart so:n, fyfan vad jag har slöat med den... Senare på eftermiddagen så ska jag och pappa åka hem till hans kompis familj och hälsa på, det blir väl bra antar jag, känner dom inte så bra men. Har inte så mycket mer att säga, blev sjukt depp nu på kvällen, antar att det är för att jag har försökt att hålla mig sysselsatt de senaste dagarna, sen nu när man är själv och de är allmänt tråkigt så blir de väl så :| Ska lyssna lite på musik nu och kanske messa lite, sen sova! Vi hörs senare eller imorgon !!

shopping!

nu är jag tillbaka från lager157 i Sågmyra. Det tog drygt en timme dit och vi åkte på någon konstig grusväg mitt ute i ingenstans, men till slut kom vi fram och jag fick med mig 2 saker hem! Ett par gråa converse, äkta till riiiiktigt bra pris, 400 spänn. Och sen köpte jag en svart stickad tröja för 150:-, är sjukt nöjd med det jag köpt!
Nu ska jag fixa lite med SO-inlämningen innan middagen, sen ska vi kolla på någon film, är sjuukt trött :O
400 :-
150:-

vi hörs senare :)
Tumblr_m47vfs22zx1qfiafao1_500_large
Tumblr_m35uv9cham1qdgo7ro1_500_large
64181_313019628762312_163021893762087_888959_1195183721_n_large

nattfjärilar kan gå och dö.

rubriken säger allt. Igårkväll när jag skulle sova så satt det 3 nattfjärilar i taket. (ja, jag hatar dom och tycker att dom är allmänt läskiga och äckliga.) plötsligt så flyger en ner till min säng och typ flyger runt mitt huvud, tönt som jag är får jag panik och typ dör själv. haha nog om det.
Har precis duschat, vaknade runt 10.30. Ska fixa mig och sen åker jag med pappa till lager157 (märkesklädsbutiken jag snackade om igår)
ingen är hemma här, så jag sitter vid datorn med Justin's nya låt "Turn To You" på högsta volym. HUUUUR GRYM ÄR INTE DEN LIKSOM? jag blev  kär i låten redan första gången jag hörde den! Även om ni inte är beliebers så tycker jag att ni ska ta och lyssna på den iaf, texten är sjukt fin.
Vi höras senare, måste fixa mig som sagt och sen när vi är hemma ska jag fixa med mitt SO-arbete om jag får tid över (ehm. jag måste fixa det i vilket fall som helst... -.-) sen ska vi grilla, sååå någon gång ikväll blir det nog, eftersom att blogg.se appen fortfarande inte funkar på min iPhone och internet på mobilen funkar helt okej här men det tar typ 100 år att ladda en sida...
Ha en bra dag !!
Tumblr_m3k0fo5joa1qkrjf3o1_500_large
herre.... skulle inte tacka nej direkt!!!

hata rubriker

kände att jag ville börja blogga igen, sen så får vi ju se hur länge det håller, det kommer bli ganska körigt i skolan i veckan, men vi får hoppas på att det håller :)
måste fixa ny design/header osv, gamla bilder vettni ;)
sååå vad har hänt i erat liv på sista tiden då? själv har det gått upp och ner, som vanligt alltså. Varit feeeeeeeeettt nere på sista tiden, ni vet känslan då man vet att man gjort fel och fuckat upp allting, men man inte får en andra chans? japp. det suger.
men men, ska inte deppa ihop här på bloggen :)
Just nu sitter jag i Grådö ( min farmor&farfars sommarställe uppe i Dalarna) inte riktigt såhär jag planerade mina 5 dagars ledighet, blev lite kaos hemma osv, orkade inte bråka om det, så jag följde med hit iaf. Mamma åkte till Barcelona idag med min syster och henne dotter, liiiiite tomt utan min mami 
Imorgon åker jag och pappa, kanske någon mer till Sågmyra, något ställe typ 1 timme härifrån, dom säljer märkeskläder till asbilligt pris, så det blir nog najs.
Annars så är det nog inget mer planerat dom här dagarna vi är här, har ett SO-arbete som måste vara klart tills på söndagkväll, så ska göra klart det också.  Islam handlar det om, och i onsdags var min klass och min parallellklass på besök i moskén vid Medborgarplatsen inne i stan, det var helt okej, jag har ju varit i olika moskéer i Iran tidigare, men aldrig i Svergie. Det var ganska "fjuttigt" att vara i den i stan då, eftersom att moskéerna i Sverige aldrig kan mäta sig med dom i Iran, myycket finare i Iran, men men.
Jag ska nog lägga mig i sängen och messa lite, alla typ sover här och de är sjuukt läskigt att sitta här själv. (vänta på messet som aldrig kommer att komma, you know what I mean?) haha nog med fjantigheter.
Vi får höras imorgon tror jag ;)

Tumblr_m46iqrchot1r9uo7yo1_500_large