1 år sen och nu

Det är fan läskigt hur olika man kan må från år till år, förra nyårsafton va bäst, utan tvekan. I år vill jag sova vid 12slaget.


#5 - Min uppväxt

Min uppväxt var bra, dock väldigt dramatisk. Min familj gav mig mycket kärlek osv, som det ska vara liksom. Men redan vid 3års ålder så var min mamma med om en trafikolycka och läkarna sa att hon hade all tur i världen som överlevde. Även fast jag bara var 3 år så var jag tillräckligt stor för att snappa upp bilder och händelser som hände runt omkring mig. Redan där blev jag allt mer fast vid min mamma eller mina föräldrar över huvudtaget. Det gjorde så att jag hade det grymt svårt att vara ifrån dom, sova borta, eller ens vara ifrån dom över en dag. Som tur var lyckades jag bli av med det problemet vid typ 13års ålder. 
Jag har nu i efterhand fått höra att jag var grymt kaxig och lillgammal, hade lite ensambarnsyndrom i mig eftersom att mina syskon flyttade hemifrån när jag var runt 4-5 år. När jag gick i 4:an fick min mamma cancer och då blev jag lite instängd i mig själv eller vad man säger, jag tröck undan mina vänner och tog alltid min mamma före dom. Efter skolan gick jag hem och var med mamma, kollade alltid att hon mådde bra och hade nog vääldigt mycket kontrollbehov för att vara så liten. Ju äldre jag blev desto mer insåg jag att jag inte kan göra något mer än att finnas där när hon behöver mig, och jag började sakta men säkert bli "social" igen. Trots allt som hänt så är jag faktiskt, tro det eller ej, nöjd över den person jag är idag. Utan den uppväxt jag haft hade jag inte varit samma människa. Så min uppväxt har varit väldigt bra, trots allt det dåliga. 
 
 

 

#4 - Min första kärlek

Det jag hatar med att göra dessa "rubriker" på bloggen är att det alltid kommer saker som handlar om kärlek, meeeen man får inte hoppa över en så vi kör!
Jag skulle vilja säga att min första kärlek var Björn, eftersom att det är liksom den första seriösa kärleken eller vad man säger. Meeen I remember, jag hade en liten (okej ganska stor) crush på Daniel som gick i min klass. Asså egentligen så garvar jag sönder bara vid tanken av det. För jag tycker verkligen synd om honom :') Jag var en liten köttbulle med alldeles för mycket självförtroende, liksom, hur kul är det att ha en sån hängandes efter en? Men iaf så kommer jag ihåg hur kär jag tyckte att jag var, vilket jag inser nu bara var en liten "passa in i samhället grej" (eftersom att jag gick i typ 4:an och tyckte att jag började bli stor, tror jag i alla fall.) Så ja, min första kärlek alltså. Om den räknas, fast de säger vi att den gör.. :'''''') 
Och nu när vi alla blivit lite större och fått lite mer vett i skallen så låtsas vi att detta inte alls är awkward(y)

#3 - Typ av killar jag faller för

Alltså helt ärligt så faller jag inte för någon så ofta. Har hänt typ 1 gång då det var helt seriöst. Sen är det såklart att jag faller för snygga sångare och skådespelare, who does'nt liksom? Men då handlar det ju om deras utseende och inte personlighet eftersom att jag inte känner dom personligen.
Men om jag tittar tillbaka på vad jag har fallit för hittills så är det typ att killen i fråga är omtänksam, får mig att känna mig trygg med honom och framför allt ska han göra mig glad. Utseendet är viktigt, let's be honest. Dock så blir killens utseende ännu snyggare när man lär känna honom bättre och liksom faller för honom, tycker jag i alla fall. Söta sms och när killen har mycket tid för en skadar inte heller liksom ;)


#2 - En bild på mig + 10 fakta

 
1. Jag har otroligt svårt för att vara riktigt arg på någon, händer det, så går det troligen inte över.
2. Jag är 1.74 lång, och jag hatar det.
3. Jag är nästan lite för noga med att tala om för nära och kära hur mycket jag älskar dom. lol
4. Jag hatar att gråta inför folk.
5. Min favoritfärg är rosa.
6. Mat är det bäääästa som finns.
7. Jag älskar att sjunga, men gör det nästan aldrig någonstans där det finns människor. lol
8. Jag skulle kunna leva på cola, om det gick.
9. Sommaren är det bästa som finns. 
10. Min favoritmat är bl.a sushiii.

2012!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Ja det gjorde jag!

 Hur har ditt 2012 varit? Det började bättre än jag kan beskriva med ord, efter någon månad gick allt fel och jag hade plötsligt gått från toppen av mitt liv, längst ner på botten. 

Största misstaget iår? Jag ångrar mitt beteende emot vissa människor. 

 Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Jag vill inte tro någonting för att sen bli besviken, men jag hoppas att det blir mycket bättre.

 Blev du kär i år? Ja.

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? 20 februari

Vad är din största framgång 2012? Jag lyckades höja mina betyg i flera ämnen, BRA yasmin!! 

 Bästa köpet? Min iPhone helt klart!! (även fast jag inte köpte den själv)

 Vad spenderade du mest pengar på? kläder!

 Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Gangnam Style, Luckiest Girl, Don't you worry child, Let's go, osv osv

 Vem har du umgåts med mest? har umgåts med ganska många men måste nog säga att jag umgåts med Amanda mest! 

Bästa minnet från 2012? Jag har nästan bara bra minnen ifrån januari-mars + resan till Iran

 Hur många kysste du? 1

 Har du haft ett förhållande under 2012? Än idag vet jag inte om man kan kalla det förhållande eller inte. 

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Jag ska absolut våga ta mer chanser!

 Vad önskar du att du gjort mer 2012? Tagit vara på kärleken bättre. lol

 Vad önskar du att du gjort mindre? Varit mindre deppig

 Favoritprogram på tv? Pretty Little Liars (kollade på datorn med ändå)

 Största musikaliska upptäckten? Ed Sheeran (efterbliiiiiiiven I know.)

 Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar I guess ^^

 Vad gjorde du på din födelsedag? Firade med släkteeeen

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja verkligen.

 Vad fick dig att må bra? Vissa vänner, familjen 

 Vem saknade du? Oj, måånga. Mina kusiner, min mormor&morfar, alla som bor i Iran

 De bästa nya människorna du träffade? Alla är ju lika braaa!

 Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Jobba på ditt självförtroende, för du vet att du är bättre än du tror. Plugga mer. Kämpa.

 


#1 - 3 bilder på mig

 
 

bara för att komma igång.

1 - 3 bilder på mig
2 - En bild på mig + 10 fakta
3 - Typ av killar jag faller för
4 - Min första kärlek
5 - Min uppväxt
6 - Min dag
7 - En dålig vana jag önskar jag inte hade
8 - Min familj
9 - Någon jag längtar efter
10 - Det här hade jag på mig idag
11 - En sak jag gör dagligen
12 - I min väska
13 - Den här veckan
14 - En bild på min som liten
15 - Mina kompisar
16 - Min första kyss
17 - Mitt favoritminne
18 - Min fritid
19 - Låt jag lyssnar mycket på just nu
20 - Om jag hade en miljon skulle jag..
21 - Någon/något som har förändrat mig
22 - Det här upprör mig
23 - Det här får mig att må bättre
24 - Det här får mig att gråta
25 - Varför jag bloggar
26 - Mina rädslor
27 - Min favoritplats
28 - Det här saknar jag
29 - En bild på mig för ett år sedan
30 - Vad stör jag mig på
 

öpiniöns


videoblögg

 
 

.

hej bloggiseeen!
Nu var det länge sen jag bloggade, har inte haft lust typ. 
Har inte hänt så himla mycket sen sist jag uppdaterade bloggen. På onsdag åker jag till Gran Canaria, är där i 1 vecka, vilket ska bli jätteskönt :) När jag kommer hem får vi se vad som händer, vill inte vara kvar i Vallentuna, men vi får se hur det blir. 
Under helgen så har Noorah varit här, vi shoppade mest (eller hon) eftersom att det inte finns så många butiker där hon bor. (Hon bor i Narvik, typ längst upp i Norge) Jag och mamma lämnade av henne på Arlanda och vi kom hem för typ 45 minuter sen. Helgen var bra, förutom idag då jag varit på så sjukt konstigt humör, men I guess att det måste finnas sånna dagar också.
Imorgon är det skola, ganska onödigt egentligen eftersom att vi inte har något mer att göra, man kan ju liksom inte börja på ett nytt område precis innan jullovet. Sen på tisdag är det elevens val, där jag har musik. Kill me. haha jag älskar att sjunga, men har så sjukt svårt för att göra det inför människor. Som tur är åker jag ju på onsdag och missar därför julavslutningen. 
Om någon söting där ute vill muntra upp mig lite med ett sms så gör de gärna! Hata på sånna här dagar alltså.
Ska ta och kolla på PLL nu, cyaaa
 

chill dag

hej bloggisen!!!!
Kom hem för ett tag sen. Aaaaaaschill dag i skolan. Började 09.10 och fick reda på att vi bara hade 35 min matte för sen skulle 7-9 gå på någon danssak i kulturkuset, så vi drog dit, sen tillbaka till skolan och hade håltimme till 12.20 sen no i typ 20 min, sen fick man gå hem om man ville för vi har inget mer att gå igenom i kemin. Måste dock plugga röven av mig denna vecka. Har en redovisning i engelskan på fredag, SO-prov om andra världskriget på fredag och kemi-prov på onsdag. 
Satan i gatan vad kallt det har blivit ute nu! Har fortfarande ingen vinterjacka eftersom att jag fick hem fel modell, men jag har beställt en ny som kommer om några dagar. Införskaffade mig en ny mössa i lördags när jag var med mamma i stan. Cozy as hell! 
Borde plugga nu, men orkar verkligen inte. Ska ta och kolla på ett avsnitt av Pretty Little Liars (kanske två) sen måste jag seriöst plugga, hur mycket jag än hatar det. 
vi hööörs
 
 
En överdrivet stor bild ifrån idag från min och Maddes vääääldigt kalla och spontana photoshoot på håltimmen:')