Did you know?

Btw! Visste ni föresten att jag gått och blivit ljushårig?? ( okej, inte blond, men tillräckligt ljus för att det ska passa mig ) färgade det förra söndagen, och blev sjukt nöjd! I början var det sjukt svårt att vänja sig, eftersom att jag alltid haft mörkt hår (tonat det röd/brunt, sen färgat det svart osv osv) nu har jag vant mig vid det, och märker ingen större skillnad längre, planerar dock att bli mörkhårig igen i typ januari/februari eller något for your information.
Vad tycker ni?
Här kommer en före och efter bild!


Min pojkvän

Ligger här med min underbaraste pojkvän nu, älskar honom över allt annat, så mysig på alla sätt och vis!! Du och jag forever baby <3333
Okej, jag snackar om mig säng nu, eftersom att jag är lite för forever alone så har jag ingen pojkvän, skulle inte vara helt fel att ha en dock, meeeeen inga sura mina just nu inte, ska snart sova, är sjukt trött!
Vi hörs imorgon babes!'


Tjockis

Shobroders
Kom precis ut från duschen, ska börja platta håret snart.
När jag kom hem efter skolan idag, så åkte jag direkt till Sollentuna med mamma, pappa och min moster för att vi skulle kolla på badrum (wtf?) men iaf, pallade inte vara hemma. Vi åt middag på en restaurang där också, jag=20kilo tjockare. Tjockisfamiljen number one!
Dagen idag va fett seg, imorgon ska vi t stan med klassen och kolla på någon "utställning" om andra världskriget eftersom att vi håller på med det området just nu.
Vi hörs sen!


Svar på kommentar

Svar: Först och främst, kul att du läst min blogg länge :)
Angående din kommentar så antar jag att du syftar på Engla. Mitt svar är då att, nej, vi är inte vänner längre tyvärr. Som du sa så var vi väldigt tajta och umgicks väldigt ofta. Anledningen till att vi inte är vänner längre tänker jag inte ta upp på bloggen för att det delvis inte angår er (ta det inte illa) och delvis för att det inte är någonting jag går runt och berättar för vem som helst. Tyvärr tror jag att det kommer förbli såhär, om det är bättre så eller inte, de vet jag faktiskt inte.
Kram


Där dog man

Asså hörni, paranormal activity 4, är så jävla läskig, ni fattar inte, jag är inte den som brukar skita på mig av skräck( okej, inte bokstavligen) men asså denhär filmen, omg. Kolla på den!! Var iaf i kista med min fina vän Hanna och gick i butiker och åt middag, slutligen kollade vi på bio. Mamma, pappa och en kille som bor hos oss över helgen va också där, men vi va inget med dom eftersom att jag och Hanna bokade våra biobiljetter efter dom. Med mig hem fick jag ett par kängor med nitar på, kärlek vid första ögonkastet, i loooove them.
Nu ska jag nog sova, så får vi se vad som händer imorgon.


PLL

yooooo.
Kom hem för lite mindre än 1 timme sen. Dagen idag har varit både bra och dålig, orkar inte gå in på det, men hann iaf bli klar med min artikel på svenskan idag, eftersom att deadlinen var idag kl 11.00.
Nu har jag inget plugg kvar på hela veckan, vilket är väldigt skönt. Ska nu kolla på några avsnitt av PLL (pretty little liars) och äta digestivekex och dricka ett glas mjölk (haha ja, jag försöker vara nyttig men det går inte så bra)
vi hörs senare!

be strong girl

OBS. Läs inte vidare om ni har negativa kommentarer om sånt här, min blogg, mina val.

Vet ni vad som skrämmer mig nuförtiden? Världen. Jag är så rädd, så jag bara vill försvinna ibland. De senaste dagarna/veckan så har de gått rätt så bra att tänka på annat. Men som sagt, de är svårt att styra de man tänker på. 
Jag är 15 år. Fine, jag har hela livet framför mig. Jag kommer träffa på falska och äkta människor så många gånger till, jag kommer att skratta och vara lycklig och jag kommer att gråta och vara olycklig. Men just i denna "period" så är jag så sjukt rädd för att bli lämnad, ensam, av vem som helst som står mig nära, därför har jag så sjukt svårt för att bli fast vid en person, det är sämst, för att det bromsar in min fart då jag försöker att gå vidare med saker och ting, för mitt eget bästa. 
Varje morgon när jag vaknar, tänker jag på samma person, jag vill inte gå upp, jag vill ingenting, inte leva, inte dö, inte sova, inte vara vaken, helt cp. 
Varje kväll innan jag somnar, tänker jag igen, på samma sak, jag verkligen hatar det. För jag vet att personen i fråga inte tänker på samma sak som jag. Och det blir ALLTID såhär, (och ni lite mer sega människor som inte fattat att halva detta inlägg handlat om äcklig och olycklig kärlek har det klart för er nu.) 
Jag hade visserligen aldrig känt något sådant förut,innan dethär,  och hade aldrig trott att man kunde känna så på riktigt. 
Innerst inne vet jag att jag är bättre än såhär, att jag förtjänar bättre, men vad händer när man bli så äckligt jävla kär? jo, man stannar no matter what, man kan säga till säg själv att man går vidare, att man släpper det, men det gör man inte. Man kan bli hur sårad som helst. Gråta sig till sömns flera nätter i rad, men man finns kvar i alla fall. 
En sak denna äckligt dåliga tid har gett mig, är att jag blivit så jäkla bra på att dölja saker och ting. Jag kan gå förbi någon och se helt känslokall ut, visst, det dödar mig inuti, men det är ju bara jag som märker det. Ingen annan. Någon dag brister jag, det har hänt förut och kommer att hända igen, men man ställer sig upp och fortsätter kämpa. 
Och tro mig, hade någon annan skrivit denhär texten för typ 11 månader sen så hade jag suttit vid skärmen och typ: "men vafan get over it, det kommer fler." 
Men man lär sig så jävla mycket, bra och dåliga saker. Jag bara hoppas på att dethär blir bra någon gång, hur det än blir. 
För jag brister alldeles för ofta.
 
 

long time no see

Längesen jag bloggade nu. Det är inte de att jag inte haft tid, för de har varit en rätt så soft vecka, eller okej de är bara tisdag men ah. 
Börjar bli förkyld, IGEN. segt som fan, men vi kör på iaf. 
Idag slutade jag 15.30 sen drog jag hem och då va Nora och Nellie hemma hos oss, och vet ni vad dom gjorde med mamma?? dom bakade LUSSEBULLAR. herreguuud, i oktober liksom :') men satan va gott det var!! 
Vi åt mat och fikade, sen kände jag mig återigen 15kg tjockare, YOLO. HAHA nej va fult. 
 
Idag hade jag även ett "gymnasiesamtal" med syo:n på min skola, vi pratade lite om vilka linjer som intresserade mig och vilket gymnasium osv, börjar bli sjukt taggad på gymnasiet nu!! Nu har jag lite bättre koll på vad jag vill gå för linje, på vilket gymnasium osv, men är inte heeelt säker än! Vill bara börja om på nytt, träffa nya människor, och lägga all skit bakom mig. Riktigt skönt ska det bli!
 
 

fina människa <3

Kom precis hem efter en aaaasmysig eftermiddag/kväll med min fina vän Mana!! vi gick i samma klass från 3:an till 5:an, sen bytte hon skola (jag med, men bytte sen tillbaka till min gamla) så vi hade inte träffats sen skolavslutningen i 5:an, ååååh va kul de var!! vi hade såååå mycket att snacka om och vi drog också till centrum och köpte tjockissaker och sen vidare hem till henne och kollade på film, holy crap vad jag hade saknat henne!!
 
 
Imorgon har jag inga planer än så länge, kanske träffar Amanda på kvällen, men känner att jag måste hitta på något på dagen för att hålla mig borta från depp perioden igen, vill inte hamna där än på ett tag! 
 
36802921925028328_7h6n8ty6_c_large
 
tänker så ibland, och ibland hamnar jag på fel spår igen, men ska försöka att tänka annourlunda för ett tag.

stackars mig

hahaha nej ta inte statusen seriöst. 
nej men jag har faktiskt en anledning till att jag inte bloggat på ett par dagar, i tisdagskväll mådde jag jätte illa hela kvällen och de slutade med att jag spydde flera gånger, så stannade hemma igår, för jag mådde verkligen inte bra, sen idag när jag vaknade imorse så kände jag mig inte riktigt frisk än ,så stannade hemma idag också. Imorgon blir det prao igen, min sista dag dock. Men gud så skönt de ska bli med helg, måste vara social, för att denhär veckan har varit depp. 
Bloggar senare!!
 
 
 
GE MIG SOMMAR IGEN!!!

prao dag 1

Idag var ju första dagen på min prao också!! 
Jag, Amine och Christoffer (båda går i min klass) praoar på Väsbygården i Valletuna. Jag och Amine är hos de äldre (fast på olika avdelningar) och typ serverar mat och fika, och är allmänt sociala med dom. sååå söööta är dom :') Förövrigt så känns de som om de enda dom gör är att äta eller fika. Menmen, de är fett chill och man lär sig faktiskt mycket. 
Imorgon är de prao som gäller igen! 
Har inga planer alls efter "jobbet" denna vecka, ska bara ta de lugnt, kan behövas. 
cya imorgoooooooon
 

Tag:40 skönhetsfrågor

 
 
Min första tag! Lite tidsfördriv sådär, vill ni se flera tags så kommentera!! Kommer nog upp en ny redan idag.

Lunch

Holaaaa
Sitter hemma hos farmor&farfar nu, jag, pappa och Navid åt lunch här.
Är sådär mätt som man bara blir när man är hemma hos farmor.
Mamma och min kusin är på något möte i stan, så när dom kommer hem så ska vi äta sushi till middag <333333 kärleeeeek
Snart kommer det upp en videoblogg där jag svarar på 40 skönhetsfrågor, videon håller nu på att laddas upp men så fort den har laddat klart är den uppe på bloggen! Så håll utkik!!


vlooggggg