vlogg

 
 
HAHAH åh herreguuuuuuuud, i slutet av videon så hör man mig mage låta aaashögt faaail :')

be strong

Ibland så känner man sig så sjukt omotiverad av livet. När man inte ser något ljus, bara mörker. När man måste tvinga sig själv att le för att inte avslöja. Det är okej att må dåligt, men man måste också se det man har i livet. Livet är så svårt, i alla åldrar, men i olika grader. Och inte rättvist på något sätt. Såklart att vissa får vara med om mer svårigheter än andra. Och vet ni vad? Backa ALDRIG undan från en vän som mår dåligt. Det är bland det värsta man kan göra. Personen i fråga som mår dåligt känner sig då otroligt värdelös och patetisk då. Man börjar tycka synd om sig själv för att andra inte ser smärtan man bär på.
Tyvärr lever vi i en otroligt självisk värld.
 
Tumblr_m99s17cdxs1rdszz1o1_500_large

Trötter

Nuuuuu ligger jag i sängen och är huuuur trött som helst, konstigt eftersom att jag bara varit hemma hos moster idag. De va en liten "släktträff" eller vad man kallar de. Imorgon börjar jag 09.10 så de är chhiiiilllll.
Iaf, ligger i sängen nu och är astrött men kan ändå inte sova, knaaas.
Ska messa lite till sen måste jag försöka sova, hur svårt de än kommer bli.
Vi hörs imorgooooon


Maroon 5

Jag har varit liiite efter igen, vilket är fullt normalt om man heter Yasmin Hardani Rönn. Jag har börjat lyssna på Maroon 5's låtar mer och mer nu. Innan va de inte riktigt min typ av musik, men har hittat några låtar jag tycker är riktigt bra :) vad tycker ni?
 
 
 
 
 
 
 

7th heaven

Här sitter jag lite forever alone hemma och kollar på tv-serien 7th heaven på datorn. Lite mys faktiskt. Mamma åkte hem till sin kompis på lunch/middag och pappa är ju i Dalarna. Vaknade vid 11.00 idag och gick ut med hunden i typ 1 timme, riktigt skönt med tanke på att vädret är kanonbra! Och så sitter jag inomhus.. menmen.
Idag ska jag bara ta det lungt så jag blir frisk till på måndag. Ikväll kl 20.00 på ettan så är det Skavlan, det är inget program som jag brukar kolla på men fick ett sms av min kusin där det stod att Justin Bieber skulle vara gäst ikväll. SÅKLART ATT JAG SKA KOLLA :D
Ska även ha en till dejt med min älskade monster, dock inte samma som förr förra veckan för den drack jag upp. 
Imorgon ska jag klippa mig, färga utväxten och slinga håret :) taggaaaaa!
 
481047_246620052125505_418298862_n_large

stuff

Är de inte sjukt konstigt hur vissa människor kan betyda så sjuk mycket för en? Liksom att bara gå från att inte känna varandra, till att bli kompisar och sen mer än det? Är det inte också sjukt konstigt hur man kan gå från mer än vänner till totala främlingar på en sekund?
 
7840527626_68d72e44b8_c_large

LOL

kass uppdatering, jag vet. Men skolan började ju i onsdags, lite kul att träffa alla såklart, men förövrigt så va de en riktig skitdag. Mådde dåligt och va allmänt depp typ hela tiden. Meeeen igår gick jag bara i skolan från 13.25 till typ 13.45 för jag hade bara samtal med läraren. Idag skulle vi ut i skogen och orientera typ. Men jag vaknade upp med världens förkylning. ( lite tur i oturen eftersom jag hatar skogen ) Så idag var jag bara hemma och chillade. På måndag börjar allvaret så let's get frisk tills dess!!
Ikväll blir det bara jag och mamma hemma, vi kör väl på fredagsmys eftersom de va länge sen det bara var hon och jag!

 
Tumblr_m8tjwmn5rq1r9cijao1_500_large

kisses

Tumblr_m7silqdypa1rcropzo1_500_large
 
Tumblr_m6qt0x4isp1rxp7beo1_500_large
 
Alltså missförstå mig inte nu, men att se dessa bilder på we<3it känns lite i hjärtat, ni vet känslan man får när det känns som om man inte duger för någon, att alla har gulliga förhållanden men inte jag? Ja, jag vill ha ett förhållande, men inte med vilken kille som helst, man kan inte söka efter kärleken, den kommer till dig, och i mitt fall får jag fortsätta drömma tills det kommer bättre dagar.
 
 
Tumblr_m8ixazwjwy1ruggiy_large
 
 
 

cozyyyy

Bara jag som börjar längta liite till vintern? Eftersom det inte varit något kanonsommar så hoppar jag hellre över hösten och påbörjar vintern. Tänk er att få använda UGGs, mysiga hoodies och jackor. Kommer dock ångra mig när vi är en bit in på vintern, menmen. Ikväll är en sån kväll då jag vill att det ska vara kolsvart ute nu, man sitter framför tv:n i sin OnePiece/Ziperall och typ dricker te eller varm choklad. feeett cozy.
 
Denna måndag spenderades med min fina vän Emelie. Eftersom att jag vaknade sjukt tidigt imorse var jag påklädd och sminkad vid typ 10.00, så Emelie kom hit då och vi bakade kladdkaka, såg på filmen "The Ring" vilket inte var en så bra idé eftersom att jag kommer vara själv hemma dessa dagar. :S 
Sen äääntligen hittade jag den otroligt vidriga gräshoppan, den satt på väggen och både jag och Emelie blev asrädda så jag frågade min granne om hon kunde komma hit och döda den :') Som tur var kunde hon, såååå nu är den bortaaaa, happyfaaaace :) :')
Sen lockade vi varandras hår och bara pratade om allt möjligt, skolan, vänner, osv osv. Lyckad dag med andra ord!
Imorgon tänkte jag gå upp någorlunda tidigt igen, gå ut och gå, sen bara ta det lugnt. Sista sommarlovsdagen imorgon, liite FML känsla på den asså.
cya soon!
 
 
 
OH HERRE MIN SKAPAREEEEE :'''') detta är en bild på mig och Emelie för snart 2 år sen! De är sjukt hur mycket vi båda har förändrats!! både på utseende och personlighet!  :') Men jag saknar faktiskt den tiden i mitt liv! allting var ganska bra då (y)
 

vakeeeeeeen

hejj bloggiiseeennn!!
gaaalet att jag är vaken nu?? Igår natt när ska hade duschat och skulle gå och lägga mig så ser jag värsta feta gräshoppan utanför mitt rum, så då tänkte jag lite typ... FUCK NO att jag sover där!! Så min natt spenderade jag på soffan i vardagsrummet med soffkuddar och en filt xD
pappa som skulle upp 5 till jobbet fixade laddare till min telefon och gav mig ett täcke, men sen när han åkte tänkte jag att jag lika gärna kunde gå upp, en chans att vända på dygnet liksom :) Så vid halv 8 ska jag gå till bussen med Amanda, för hon börjar gymnasiet idag :) Sen vid 11 träffar jag nog Emelie :)
pusss

svaaaar!

 
Nu är jag skyldig er ett videoinlägg där jag ser någorlunda fräsch ut :')
 
tack för frågorna, söööta ni :)
 

frågestund

 
Nu tänkte jag alltså ha en frågestund för att komma igång lite mer med bloggen. Tycker att jag nu kommit upp i antalet läsare då man kan ha en frågestund. Bara det att mina läsare är väldigt dåliga på att kommentera, men fråga på, vad som helst! gärna fler frågor i en kommentar. Och alla med blogg som frågar något får en länkning i ett inlägg/i menyn beroende på hur många frågor ni ställer. 
Så jag siktar inte in mig på att få frågor, men försöker man inte så får man aldrig veta! men fråga pååå :)

Chillerilldag

hej bloggiiseeennn, vaknade faktiskt halv 10 idag, eller okej mamma väckte mig för att hon skulle åka till Borås och då ville jag hinna säga hejdå. En konstig sak? huset blir sååååååå tomt när mamma inte är hemma, även fast de enda jag gör är att typ gnälla när hon är hemma :') JAG ÄLSKAR DIG MAMMAAA <3
Iaf, vaknade upp med nästan ingen röst kvar, så idag ska jag bara ta det lungt, lyssna på musik, kolla på film och kanske ha ansiktsmask. Har redan hunnit kolla på en film. "En prinsessas dagbok 1" . Har visserligen sett den flera gånger innan. menmen.
vi hörs senareeee :)

vlogg

 
Nu när jag kollade igenom videon så märkte jag att min hesa röst knappt märks i vloggen, tur det :') men ja, en ful jag men det får ni leva meed, är ju sjuuuuuuuuk
 

fråågor

1. Vad heter du? Yasmin
2. Hur gammal är du? 15 år
3. Vart bor du? Stockholm
4. Hårfärg? Brunett med ombre
5. Ögonfärg? Bruna
6. Hur lång är du? 172-174
7. Kär? Ja
8. Singel eller upptagen? singel
9. Hur många har du kysst? 2 kanske, fast jag räknar bara med den ena :')
10. När och vem kysste du senast? någon månad sen
11. Har du hånglat med någon av samma kön? nej
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? har inte haft seriöst förhållande
14. Dumpat någon? nej
15. Blivit dumpad? vettefan om de räknas som dumpning om man inte ens är tillsammans
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? killar som är skyddande, snälla, omtänksamma, roliga osv
17. Vad har du för mobil? Iphone 4s
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Åka utomlands och shoppa och typ ge pengar till fattiga osv
19. Favoritland? Iran
20. Favoritfärg? rosa/lila
21. Film? the notebook eller LOL
22. Bok? ingen aning
23. Killar eller tjejer? om de menas som att ha ett förhållande, så säger jag killar!
24. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag står emot
25. Vad gillar du minst med dig själv? Min förmåga att aldrig räcka till, min rumpa, mina ben och min mage
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - mamma <3
27. En person du älskar - mamma!
28. En person du hatar - Hata är ett starkt ord
29. Ut och festa eller myskväll? beror på
30. Saknar du någon just nu? ja, som in i helvete
31. Vad är det bästa som hänt dig? tiden som började för snart 1 år sen men som är slut nu tyvärr.
32. Beroende av något? min telefååååån
33. Ditt livs största misstag? att jag gjorde fel
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? ingenaning
35. Har du några tatueringar? nej
36. Piercingar? i öronen
37. Vem är mest lik dig? ingen aning
38. Har du någon förebild? Kenza!
39. Vad ska du göra idag? Sova :p
40. Vad är det värsta du vet? Att förlora människor man älskar och gråta sig till sömns.
41. Vad är det bästa du vet? Min familj, och känslan att bli gillad tillbaka.
42. Vad åt du senast? chips
43. Vad vill du ha just nu? han.
44. Vad köpte du senast? en tröja
45. Vem är din favorit kändis? justin bieber
47. Tränar du? ibland så
48. När går du och lägger dig? olika
49. Vad är klockan nu? 01.23
50. Är du nöjd med ditt liv? mitt liv har sina fina stunder, men visst kunde de vara bättre!

nystart!!!

åh nu är jag glaaaaad!
Har nu äntligen fått min design och header fixad!! är super nöjd, och känns bra att äntligen ha lite nya bilder på mig här. Jag tycker ni som vill ha nya headers eller designer ska kontakta hon som gjorde min. Hon heter Lovisa och hon länkade sin blogg i inlägget under, hennes blogg står också högst upp på min header! Hon gör gratis header/design till alla! Hon har gjort 2st till mig tidigare! riktigt duktig är hon!
 
Just nu sitter jag i mitt fönster och bloggar. Det är så sjukt varmt inne så öppnade fönstret och satte mig här :')
imorse vaknade jag upp och hade ingen röst kvar :O Sen helt plötsligt kom mina twins och min moster från Borlänge, hade ingen aning, men de va iaf jättekul! Vi kollade på film och åt ben&jerry's. Imorgon ska hela våran släkt typ på en lunch på en persisk restaurang i Kista/Akalla. Ska bli mysigt. Sen får vi se om jag och Nicole åker in till TheVoice festivalen, måste ju vara frisk liksom. 
Fick även hem en lapp från skolan idag, så nu vet jag att vi början 9.00 på onsdag, chill! 
Nu ska jag äta något och vara social med mina twins :)
 
 
551147_470904472934269_811675686_n_large

ny header/design, tryck f5 om du inte se!

http://lovisaholmstrom.blogg.se/

hej sjukling!!

jävla bra att bli sjuk såhär sista dagarna på lovet.....
känner att de är någon halsfluss skit på gång, menmen, får åka iväg till doktorn om de blir värre, för jag vill va frisk tills skolan börjar även fast detta året kommer suga.
Idag var planerna att jag skulle träffa Emelie, men det gick ju inte eftersom jag vaknade med hosta, halsont och lite feber. Så morgondagen får bli som idag, jag ska bara ta det lugnt så att jag blir frisk till på lördag, de är ju TheVoice-festivalen då!
Snart ska jag dejta min kudde och försöka att ställa om dygnet så gott som de går, kommer vara helt död nästa vecka annars.
Btw så fick jag mina svarta converse idag!! dom vita låga som jag också ville ha var slut, så min syster ska köpa dom åt mig nästa vecka, när hon åker till New York! GISSA OM JAG ÄR AVIS?!
menmen, hon ska köpa en massa saker åt mig så det gör saker lite bättre :D
vi får höras imorgooooooon duuuuuuudes!!

till Lovisa

a bilder vill jag ha och sen som jag beskrev i chatten :) 

hej jag blir alltid ful på mina videoinlägg..

 
hoppas i överlever!!! :')
 

staaaan

hejj sötisaaaar!
Är hemma hos min moster i Barkarby just nu. Igår vid 3 åkte jag in med mina farmor till stan och gick runt i gallerian. Jag hittade två tröjor, som jag kommer visa i ett videoinlägg senare när jag är hemma. Sen gick vi till en restaurang och åt middag, jag åt Pasta Carbonara eller va de heter.
Sen tog jag pendeltåget till Barkarby och hem till moster där mamma va. Sov över där och idag åkte jag in med min kusin till stan igen och gick runt i affärer, hittade dock inget att köpa. Sover över här inatt igen för att imorgon åka in till stan och lämna mina saker hos min syster och sen möta upp Nicole, vi ska dra t ung08 och rööjjaaaa, haha nejdå, men vi ska dit iaf!
Vi hörs imorgon eller något :)

godernatter

nuuu ska jag, efter min dejt med min monster, dejta min säng, jk, ska sova nu iaf.
vi hörs imorgoooooooooon!


fulis

 
älskar att webbkameran får en att se typ 100 gånger fetare ut än vad man egentligen är (jk, jag hatar det :') 
ta alla "fjortis-moments" i denna video EXTREMT oseriöst cuties :) 
 

tjockisfamilj number one!

Hejj bloggisen, ingen update igår pga att jag inte hann + att jag inte hade något internet.
Nu är vi iaf hemma igen, både skönt och sjukt sämst, menmen.
Min syster och hennes dotter är här, vi har beställt pizza, och jag känner mig som värsta tjockisen eftersom att vi åt donken till lunch påväg hem från Norrland. YOLO . HAHA, nej.
Nu ska jag ner och äta, så det blir med uppdatering senare!

Oh sunny day

Tjooooo! Haha nej skoja.
Ligger i sängen nu, astrött eftersom att jag tillbringat min dag vid poolen och solat och badat. Som tur var blev det bra väder. Äntligen fått lite mer färg på kroppen och lärt mig att stå på händer under vatten. (stoltchey.se)
Värsta softar dagen ju, så varför vara trött nu? Men fyfan va trött man blir av att vara i solen hela dagen. Precis efter att jag vaknat så tog min pappas fasters man med mig ut på en tur in till Sollefteå i deras Cab, huuuuuur coolt är inte de då?! Jag tyckte iaf att de va ashäftigt.
På kvällen åt vi kräftor, och sen typ chillade jag vis poolen med musiiiik i öronen <3
Nu ska jag messa lite, sen ska jag nog sova, hoppas på en lika bra dag imorgon :)


Godermorgon världen

Hejjjjj!!
Skulle gå upp typ tidigt idag ju, men blev väckt vid 10.30 och såg att de va skitväder ute, så jag somnade om och vaknade för typ 30 minuter sen.
Just nu börjar solen komma fram så jag kanske lägger mig nere vid poolen och solar lite, beroende på om det är varmt eller inte.
Ikväll kommer min pappas kusin hit och vi ska äta kräftooooor!!!
Jag typ älskar det :')
Vi hörs senare!!!


Snygg outfit

Oh herre vilken snygg outfit!! Har ingen aning om bilden kommer sist eller först i inlägget eftersom jag mobilbloggar, men iaf.
Jag skulle lääääätttt ha på mig detta!! Skulle ni?
På ett sätt hatar jag att hitta sånna snygga outfits på typ weheartit, för man lyckas aldrig köpa outfits som ser ungefär likadana ut, eller så är de jag som inte har tålamodet till att leta.
Kommer börja ligga upp lite snygga outfits, ska försöka göra det från min egna garderob, men än så länge måste jag förnya den lite, så outfits från weheartit passar utmärkt (y)


Chilleriilldaaaag

Blev väckt runt 10.30 idag, de va skitväder. Haha, sorgligt men sant, vi åkte till kläddax , en klädbutik som jag kläder från bl.a. Vero Moda, jag provade en klänning och ett linne, men köpte inget.
Sen åkte vi till Forsmo till min pappas faster, där vi är nu. Jag ska troligen sova här, för imorgon ska det bli bra väder så då tänkte jag sola och bada lite :) (y)


Pics

Ibland tror jag fan att bilderna på we<3it är menade för mig, så jäkla sorgligt :')

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b303d7000067.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3609606ee174a000053.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360e087c339320000d0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e360ddf2b30cae00003a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e362e087c3560b00003c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e364ddf2b30e2200004f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c352b3000050.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c352b3000050.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c352b3000050.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c352b3000050.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c352b3000050.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c352b3000050.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c352b3000050.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c352b3000050.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3769606ee1d6b00002e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3769606ee1d6b00002e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3769606ee1d6b00002e.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3769606ee1d6b00002e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3769606ee1d6b00002e.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3769606ee1d6b00002e.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3769606ee1d6b00002e.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3769606ee1d6b00002e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c3535800003f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c3535800003f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c3535800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c3535800003f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c3535800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c3535800003f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c3535800003f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e376e087c3535800003f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e377ddf2b301ca00007b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e377ddf2b301ca00007b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e377ddf2b301ca00007b.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e377ddf2b301ca00007b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e377ddf2b301ca00007b.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e377ddf2b301ca00007b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e377ddf2b301ca00007b.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e377ddf2b301ca00007b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e379ddf2b30b57000050.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e379ddf2b30b57000050.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e379ddf2b30b57000050.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e379ddf2b30b57000050.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e379ddf2b30b57000050.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e379ddf2b30b57000050.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e379ddf2b30b57000050.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e379ddf2b30b57000050.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3879606ee16c300003c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3879606ee16c300003c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3879606ee16c300003c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3879606ee16c300003c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e387e087c352c3000058.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e387e087c352c3000058.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e387e087c352c3000058.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e387e087c352c3000058.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3899606ee074300008f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3899606ee074300008f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e397ddf2b30d1f00004a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e397ddf2b30d1f00004a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3989606ee1e72000027.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2822490/images/2012/pic_5022e3989606ee1e72000027.jpg" class="image">


Sollefteå

Hejjj bloggiseennn!!
Sa ju att jag skulle mobilblogga när jag satt i bilen, men täckningen var så himla dåligt eftersom det bara var skog, skog och skog :')
Men efter 7 timmar var vi iaf framme (runt 21.00 för er som bryr er)
Jag och pappa gick ut med hunden längst med älven, asmysigt är de här!! Sen gick vi till Consum och köpte chips.
Imorgon ska min pappas faster hämta upp mig så ska vi åka hem till henne och hennes man. Det är asnajs där, förhoppningsvis bra väder, dom bor i en villa med 3 våningar, stor tomt och pool, loove life ibland asså :')
Ska nog försöka sova nu, måste ju vara uppe vid 10 imorgon (y)


svar på kommentar i video

 
Jag mååååste verkligen börja se lite bättre ut i mina videobloggar. hahah börjar ju nästan garva så ful jag är, men min ursäkt idag är att jag precis duschat och jag inte ska sminka mig för att jag ska sitta i en bil i typ 7 timmar. 
Kommentera gärna fler kommenterar som denna! Tycker de är askul att få kommentarer :) 
 

Goodnight sweethearts

Ligger i sängen nu, vilket jag har gjort i några timmar, har suttit vid datorn och sen försökt att sova, vilket jag inte lyckades med. Kom på att jag faktiskt lovade ett inlägg innan jag somnade, så varför inte nu liksom? Imorgon ska jag verkligen försöka gå upp runt 10.00 , kommer troligen inte gå upp då, men iaf. Har inga speciella planer, om pappa mår bättre imorgon ska vi åka till Norrland. Min pappas farmor och faster bor där så de är chill, lite långtråkigt kanske, men skönt att komma bort härifrån. Juste, skulle visa halsbandet jag fick från Portugal!! Godnatt sweethearts, vi hörs imorgon :)


Jeffrey Campbell

 
Vad tycker ni om dessa skönheter people?
Själv är jag helt såld på dom. Skulle lätt inskaffa sådana om jag hade tillräckligt med pengar. Jag har alltid haft ett stort komplex över min längd, och med dessa skor blir jag såklart mycket längre, men för första gången får jag en sånhär enorm YOLO-känsla. (för att ha på mig högklackade skor, okej?) Visst, jag blir längre än vad jag redan är, men det är trots allt grymt snygga skor! Så ja, dessa flyttar in i min lilla skosamling när jag har pengar för det, vilket dock kommer ta ett ganska bra tag. 
Det finns ju så grymt många olika modeller på dessa, älskar modellen med nitar på, och med amerikanska flaggan, alla möjliga modeller! Men skulle jag få köpa ett par så skulle jag köpa dom ovan, dom är liksom lätta att matcha till alla olika outfits. 
Nu upplever ni säkert ett såntdära wtf-moment, liksom när började jag blogga om sånnahär saker? Typ nu. Blev lite inspirerad av olika modebloggar jag har läst på sistonde. Alltid bra liksom!

prateliprat

 
Kände bara för att prata lite om det liksom, har ni något emot det jag säger/håller med mig, så kommentera det gärna! 
Och ni får leva med att jag ser ut som ett jagvetintevad :')
 

Påväg hem

Sitter på bussen hem nu. Bloggar när jag är hemma :)


Homeee

Nu mina kära vänner, är jag hemma. Eller har varit hemma i kanske 1 timme, men iaf, filmen var GRYYYYM!!! Tipsar den verkligen! Tyckte att 2 timmar och 45 minuter verkade sjukt långt, men jag personligen märkte det inte, man var så inne i filmen. För er som missat så såg vi The Dark Knight Rises ! Ligger i sängen nu och är helt utslagen, vid 3 imorgon drar jag till Väsby med Nicole, troligen blir de lite shopping och lunch/middag :) Sovgott sweethearts!! :*


Biooooo

Hejjjjj Sitter hemma hos Amanda nu, vi ska snart börja åka in till Täby , vi ska på bio, myys! Vi ska se The Dark Knight Rises, verkar faktiskt grymt bra :) Ser ut som en mupp idag, bokstavligt talat, har värsta fuldagen, men det får funka ändå! Kommer hem runt 1 kanske så vi hörs då!


beautiful daaaayyy

hej bloggiseeeen!
vaknade typ 13.30 idag, faaaail, hatar att sova bort hela dagen :/ meeen nu är jag klar och ska snart bege mig hem till Amandaaaa. 
För typ en timme sen gjorde jag ett videonlägg på mobilen, som tydligen inte publicerades, men ska försöka att fixa det soon!! 
 
 
 
 
snart är ni miiiiiiiina <333333

videoinlääägg

 
Lite fail på mig att jag typ mummlar mig igenom halva inlägget, och att man inte ens hör musiken i bakgrunden som jag snackar om :') meeeeen i'm back!