För söta asss

Sverige borde införskaffa sig lite mer uppmuntrande människor on the subwaaaaay


Stockholm-New York

Det ni får se nu är bara en av miljontals saker vi gjort hittills, detta är heeeeeelt sjukt mina vänner. #4daysleft #godilovethis


Cousin tag med Ayluzzzz

What to say


Taggad på livet

Allting börjar verkligen vända för mig nu, till något bra. Det är så otroligt skönt! Har mycket planer framöver, lyyyyckligast!
 
Maj: Nästa vecka går jag (eller alla) bara 3 dagar i skolan. Åker till New York den 21:a och blir borta i ca 1 vecka. Vi ska bo på två lyxhotell och ha det bäst! 
När jag kommer hem är det 4 dagar kvar till balen vilket innebär mycket fix med kläder, hår, smink, naglar osv. 
 
Juni: Det är nästan bara chilldagar i skolan eftersom att vi slutar nian i år.
Den 14:de är det skolavslutning. SOMMARLOV! Dagarna efter kommer jag att ha det bäst med familj och vänner så mycket som möjligt eftersom att jag den 19:de åker till Iran helt själv för första gången! Jag blir borta i ca 4 veckor vilket kommer bli både sjukt kul och samtidigt lite läskigt med tanke på att det är så långt bort och jag blir borta såpass länge. Men mest roligt! 
 
Juli: Jag kommer hem runt den 20-24:e någon gång. Umgås med kompisar, familjen, åker säkert till Dalarna osv. Har ett fortsatt bra sommarlov med andra ord. 
 
Augusti: Hela tjocka släkten samlas i Borås för bröllop. Efter bröllopet åker vi säkert till Göteborg och är där i några dagar, går till Liseberg osv.
Sedan börjar jag gymnasiet! Asläskigt men ändå askul! 
Den 31:a ska jag och Noorah (en kompis) gå på Selena Gomez konserten, asuuuuuum! 
 

Sedan kommer alltid förhoppningsvis att rulla på, men det var mina planer så långt i alla fall! Det var länge sen jag mådde såhär bra, ska verkligen ta vara på dethär nu!
 
PPEEPPPP PÅ LIVET

If I Were A Boy (30sec cover)

Hittade denna på min mammas telefon för ett tag sen, vet inte om man kan kalla det en cover eftersom att jag omedvetet spelade in min röst men ja, här får ni höra mig sjunga en bit av denna lååååt!