hej jag är sämst

Sämsta uppdateringen någonsin!! men just nu är det fullproppat med olika saker i mitt liv, sjukt mycket plugg, hjälper till hemma, åker till Iran om 3 veckor osv..
Men nu har jag verkligen tänkt att ta tag i det här.
Som jag nämnde förut så funkar inte blogg.se appen på min iPhone, vilket är sjuuukt störande. Men ska försöka fixa det med.
Den här veckan har varit sjukt konstig, men ändå bra. I tisdags stannade jag hemma från skolan pga feber och ont i magen. Och just nu känns det som om jag har fått feber igen... hmm, borde börja klä mig bättre när jag är ute..
I måndags blev jag mutad med donken mat (hej tjockis) om jag följde med mina föräldrar och min moster till Väsby och köpte resväskor. Helt okej, eftersom att jag valde min egna resväska xD Liiiiilaaaa, and I love it <3
Imorgon ska jag till skolan på 1 lektion, sen ska jag och mamma åka till Rinkeby och kolla mitt knä hos en specialist. creeepy, men ändå rätt skönt att avsluta veckan innan sportlovet så.
Vad ska ni göra på sportlovet?
Själv ska jag med pappa till Norrland, och hälsa på lite släkt från hans sida. Kanske blir det en sväng till Borlänge och träffa mina Twins, men annars bara ta det chillerill hemma med kompisar osv osv.. ;)
Ska snart gå ut, har sjukt ont i huvudet, och lite frisk luft skadar ju inte...
image description
arkivbild, bästavän <3




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR